V.28

DAILY

Veckans cravings: smörgåsrån med smör & pålägg!! Helst ost eller mjukost. MUMS. Jag har väldigt intensiva cravings som sedan avtar. Tidigare var det ananas, förra veckan var det glass & denna veckan är det smörgåsrån.

Veckans symptom: naveln börjar försvinna mer & mer, det är knappt ett litet hål kvar & den kommer nog att puta ut när som helst. Känns superkonstigt! Utöver det så är det halsbränna & att foglossningen i höfterna börjar blir värre.

Veckans positiva: att bebisen rör på sig mycket, det är inte längre små kickar utan jag känner mer ”riktiga” rörelser som t ex vändningar etc. SÅ mysigt! Inte lika mysigt när man får en spark rakt på blåsan & nästan kissar på sig. Haha!

Veckans negativa: foglossning & ryggsmärtorna fo sho!

Hur är sömnen denna vecka: obefintlig, jag är uppe & kissar en miljon gånger. Bebis sparkar som mest & rör på sig når jag sover, så ofta vaknar jag av det. Sover allmänt oroligt & drömmer mycket.

Övriga händelser vecka 28: bebis har som sagt börjat röra sig mer i riktiga rörelser & inte bara i sparkar. V.28 innebär att vi har gått in i tredje & sista trimestern, jag har börjat tänka mer & mer på bebis ankomst & är så rädd att lillfis ska komma ut & inte må bra, kanske ha någon sjukdom eller att det uppstår komplikationer. Men jag antar att det är normalt så här framåt slutet. Annars lunkar allt på som vanligt denna veckan, inga större förändringar.

Veckans baby bump:

  • Postad i: DAILY

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229