Header

Da er vi endelig fremme i Bangkok. Internettet her er litt ustabilt så jeg har ikke fått oppdatert bloggen på en stund. Reisen vår hit ble litt lenger enn hva vi forventet. alle flyene våre ble forsinket, som gjorde at vi måtte vente veldig lenge på flyplassen i Doha. Vi kom frem 12 timer senere enn planlagt og la oss med en gang vi kom på hotellet.

I går startet vi dagen med å dra på Brekkie breakfast. Maten der var fantastisk og vi koste oss med kylling sandwich og islatte. Det er ganske varmt her i Thailand nå. Det å gå rundt i byen i denne varmen ble litt slitsomt så vi bestemte oss for dra på hotellet. Det er heldigvis et fint bassengområde her hvor vi kan avkjøle oss.

På kvelden bestemte vi oss for å dra på octave skybar. Vi var dessverre ikke gammel nok til å ta en drink eller dra til øverste etasje. Utsikten i første etasje var fantastisk så vi satt oss ned å drakk en brus.

​​​​​​​Vi skal i kveld videre til Krabi med nattog! gleder meg utrolig mye til strand og sol. 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei og velkommen til den nye bloggen min. Jeg er en 19 år gammel jente som heter Charlotte Furre. Så lenge jeg kan huske har jeg hatt en drøm om å reise verden rundt. Det er så mange steder jeg har lyst å se og oppleve, og etter at jeg gikk ut av videregående bestemte jeg meg for å spare opp penger og prøve meg som backpacker. Jeg har verken reist utenfor Europa eller vært lengre borte enn 2 uker, så dette blir spennende! Jeg og venninnen min Elisabeth har bestilt en tur gjennom STA travels. Planen er å reise gjennom Asia, Indonesia og Oseania. Det blir alt i fra snorkling i Thailand, surfekurs i Australia og en spasertur på den Kinesiske mur. Mye å glede seg til for å si det sånn! På denne bloggen kan dere følge med på reisen min og se hva som foregår i livet mitt. Jeg har også tenkt å videoblogge en god del så følg gjerne med på youtube kanalen min. 


Gleder meg til å dele reisen min med dere fremover!
                                                                                                                            #reise #travelblogger #travel #newblogger

Likes

Comments