Skönt med helg, eller vad säger ni? Jag gick och la mig vid 9 igår, var så sjukt trött efter min vecka i skolan haha. Sedan vaknade jag kl 1 och trodde seriöst att klockan var 7 på morgon för jag kände mig helt utvilad och tänkte gå upp, haha. Dessutom hade freddie spytt i hela lägenheten typ... lame!

Nu skall jag träna och sedan skall jag söka massa jobbenlightened 

Likes

Comments

Hej! Jag är ledsen för den sämsta uppdateringen EVER. Börja bland annat skolan denna veckan och fokuserar mest på det och träningen. Har dessutom ingen bra "blogg dator" längre, har nu min gamla dator som inte riktgt är som den ska, har varit inne och öppnat den så dum som jag är, tänkte göra den bättre men jag lärde mig att man INTE skall göra det om man inte har något erfarenhet haha. Den funkar som tur är, kan inte ha trådlöst internet bara, så måste ha sladden och den håller på att hoppa in och ut. Så ni kanske förstår varför jag inte har haft lust eller tid till bloggen. Annars rullar allt på som vanligt och jag trvis skit bra i min nya klass!


En gammal bild ifrån sommaren <3

Likes

Comments

Fick kattgodis i posten igår, Freddie älskar dom verkligen! Och nu vet han i vilket skåp dom är i haha! Sötnos!Likes

Comments

Var och tog sista sprutan igår mot livmoders halscancer, den var den värsta av alla 3! Gjorde skit ont och hade ont i armen efter, kunde knapp sova på armen inatt :( flera år sedan jag har haft så ont efter en spruta.

Första skoldagen idag för mig! Skall faktiskt bli skönt att komma tillbaka till real life om man säger så :) har en del annat på gång också, som ni får veta senare ;)

Puss så länge!

Likes

Comments

Ashton Kuther var nog den enda man kunde se vem det var, lite David Beckham också. Annars tycker jag det var svårt att se!

Likes

Comments

Kom precis hem från gymmet, 5 dagen i rad nu ;)
Skall äta nu och typ dö i soffan haha.


Likes

Comments