Min anbefaling: Glöd av Sophie Elise

Jeg ville bare begynne med å si grunnen til jeg ville prøve selvbruning. Jeg prøvde det en gang før, men bare på armene og fargen var mørkere. Det så helt forferdelig ut og jeg ville ikke prøve igjen. Men nå har det jo gått en del år etter det og da jeg så at Sophie Elise kom med sånn produkt, da måtte jeg bare prøve den.

Jeg liker vanligvis ikke å sitte ute i solen på sommeren. Det er alt for varmt og jeg får vondt i hodet. Så jeg sitter for det meste i skyggen eller inne. Har aldri tatt solarium og vil heller ikke begynne med det. Så da er selvbruning det eneste jeg kan prøve meg på.

Positiv: Det jeg synes er positivt med dette er at lukta er god og fargen er fin. Det ser veldig bra ut på kroppen min, noe som jeg aldri hadde trodd.

Negativt: Siden dette egentlig var første gang for meg å bruke dette på hele kroppen og ansiktet, så kan det hende jeg gjør feil som resulterer med at det blir noen negative kommentarer. Ansiktet mitt ble flekkete og jeg er litt flau over det. Og litt lei meg. Det kan hende det er min feil, men jeg har prøvd å lese nøye og sjekke nøye på hvordan man skal ha det på og hvor mye mengder. En annen ting er at lukta som jeg har er kokos og den kjenner jeg med en gang jeg har det på kroppen, men etter en dag eller to kjenner jeg en svak lukt av bare selve selvbrunings lukta. Kan hende det er noe galt med luktesansen min. Hvem vet. Og siste: Hvordan i granskauvven får du, Sophie, til å ha på selvbruning på ryggen?? Jeg får ikke til det og jeg bor alene så jeg kan liksom ikke spørre om noen kan hjelpe meg. Så jeg har en stor, hvit flekk på ryggen min.

Jeg håper dette var en grei anbefaling.

Har dere prøvd Glöd?
Hva synes dere?

#glöd #sophieelise #selvbruningsskum #anbefaling

Liker

Kommentarer