Jeg vet aldri hva jeg vil bli

Hver gang jeg ser en serie, så ser jeg for meg selv i den serien. Om hva slags rolle jeg har. En doktor? En spesialagent? Psykolog? Forfatter? Advokat? You name it. For i virkeligheten har jeg ikke jobb. Jeg lever på sosial stønad og bostøtte.

Jeg vet aldri hva jeg skal bli. Eller hva jeg VIL bli. Mine interesser er musikk, skriving og språk. Det er det jeg kan best. Og nei, det har jeg ikke lært på skolen. Alt det lærte jeg selv flere år etter jeg sluttet på skolen. Når jeg fikk gjøre det jeg vil i min egen tempo. Jeg lærte det mens jeg var med i Kulturpatruljen her på Namsos. Musikk har jeg egentlig alltid vært interessert i. Men så er jeg også interessert i å se på serier. Da drømmer jeg meg bort...

Det begynte først med dramaserien "Greys anatomy". Jeg ble så oppslukt i serien at jeg ble interessert i å være kirurg. Jeg begynte å lese i en fagbok om medisiner og om kropp, en bok vi hadde i bokhylla i stua (da jeg bodde hos foreldrene mine). Etter hvert ble jeg interessert i krimserier. Første krimserien jeg virkelig ble interessert i var "Veronica Mars". Er fortsatt interessert i det i dag. Samme greia, jeg ville bli privat detektiv. Etter den serien ble jeg mer og mer interessert i andre krimserier. "Lie to me", "NCIS", "The good wife", "The good fight", "CSI", "Law and order", "Criminal minds", "How to get away with murder" og flere lignende. Jeg ville bli advokat og politi. Jeg drømte om at jeg hadde en egen leilighet i New York der jeg jobbet som privat detektiv.

En gang så jeg musikk serien "Nashville" og jeg så for meg at jeg var en av disse fantastiske artistene som bare skrev og skrev, låt for låt. Var akkurat det jeg gjorde i Kulturpatruljen. 30-40 sanger ble skrevet i de årene jeg jobbet der. Fra 2016 til 2020. Hadde aldri trodd jeg skulle få så mye inspirasjon og definitivt ikke trodd at jeg skulle bli flink til det.

Jeg ble også mer interessert i språk og begynte å lære meg fransk med appen Mondly. På grunn av det, ville jeg bli en tolk som jobber i politiet.

Uansett, jeg er interessert i mye, men jeg vet aldri hva jeg vil bli.

Liker

Kommentarer