Jeg skriver sangbok!

Jeg holder nå på å skrive en sangbok, det vil si at jeg skriver teksten på sangene jeg har skrevet og skriver hva de handler om. Jeg tenker å sende noe av det jeg har skrevet til noen forlag for å se om de er interessert i det. Målet er å gi det ut i Nord-Trøndelag.

Nedenfor ser dere et eksempel på hvordan det blir skrevet i hver side. Meningen er at selve handlings teksten skal være på siden av sangteksten. Akkurat nå har jeg skrevet ned 9 eller 10 sanger som skal være med i boka, men tenker å ha flere så det blir mange sider. Jeg jobber også med en kinesisk og en fransk sang. Tenkte også å legge til noen bilder som jeg selv har tatt, enten med mobil eller speilreflekskameraet.

Vi får se om noen av forlagene er interesserte.


Smile

I set my eyes on him

He sets his eyes on me

I see he is smiling to me


I’m too shy to talk to him

He’s too shy to talk to me

We’re both sitting here just to stare


He’s walking towards me

and sits down besides me

He took my hand and said


I think I like you, it’s love at first sight

I think you like me too


I said every time you smile, you melt my heart

I can’t control myself


Sangen «Smile» skrev jeg aller først da jeg begynte på KP. Den handler generelt om folk som forelsker seg ved første blikk. Jeg forelsket meg ganske fort i flere personer i mine yngre tider, men det var for det meste ensidig kjærlighet og det varte ikke så lenge.

Teksten og melodien på refrenget skrev jeg mange år før jeg begynte på KP. Jeg skrev den faktisk på mandarin og het «Mei yi ge wei xiao» som betyr «Every smile». Musikk er komponert av deltagere i KP.

#sangbok #smile #meiyigeweixiao #kulturpatruljen #forfatter

Liker

Kommentarer