Gå skole i Paris?

Jeg aner ikke hvordan jeg kan være så dedikert til det å gå skole i utlandet, jeg som egentlig hater skole. Men jeg er så veldig interessert i å lære fransk og hvor er vel ikke bedre enn å lære det i Paris? Med EF Språk i utlandet kan jeg gjøre akkurat det. Men det er ennå ikke bestemt. Jeg har bestilt gratis brosjyre som jeg skal lese i. Kan hende jeg drar til sommeren 2020 eller sommeren 2021. Jeg vet ikke ennå. Men jeg må snakke med en kontaktperson i EF og med NAV om dette før jeg kan bestemme meg.

Har en del spørsmål om deres erfaring med EF som dere kan se lenger ned i innlegget. Gjerne svare på de, er nysgjerrig på hvordan det var for dere.

Bildet nedenfor er funnet på Facebook

Uansett så håper jeg dette blir en drøm i oppfyllelse. Jeg vil virkelig dette. Jeg har ikke tenkt å være der et helt år, bare noen måneder, men det må jeg virkelig finne ut av. Problemet er at jeg sliter en del med angst. Så det å dra alene til Paris vil definitivt være utfordrende for meg. Så jeg må jobbe en del med det. Vet ikke helt hvordan, men finner vel ut av det. Om dere har noen trikser, så gjerne fortell.

Har dere gått på skole i utlandet gjennom EF?
Hvor gikk dere og hvor lenge?
Hvilket språk lærte dere?

#EF #paris #fransk #ikkesponset #angst

Liker

Kommentarer