"Desidert dårligste og farligste forbilde!" - IDIOTISK!

(Jeg leste ikke innlegget til Sophie om det at hun tatoverte seg i hodebunnen, men det jeg skriver om her er generelt om diverse operasjoner hun og andre influencere har tatt. Jeg skriver bare min mening rundt dette temaet.)

Er så møkkalei av å lese om folk som mener at andre ikke er forbilde fordi om de opererer seg.

Leste tidligere i dag at Kristin hadde laget en video der hun går hardt ut mot Sophie Elise. At Sophie er "farligste og dårligste forbilde". Selv om hun opererer seg, kan hun fortsatt være forbilde(?) Og hun skriver jo om det på bloggen sin fordi at det er en del lesere som er nysgjerrig på det. Det trenger ikke å bety at hun oppfordrer dem til å operere seg.

Jeg liker å lese bloggen til Sophie og jeg liker sangene hennes og sånt, men når det gjelder om det jeg skriver her, så forsvarer jeg henne ikke. Jeg bare kommer med en teoretisk forklaring, som kanskje kan være en logisk forklaring, også. Det gjelder ikke bare om Sophie sin situasjon heller, det gjelder alle influencere som har gått under kniven. Derfor skriver jeg om det her.

Jeg synes Kristin overreagerer totalt. Det er greit at hun er i mot folk som opererer utseende sitt, men dette blir for dumt. Leser litt på nyeste innlegget til Sophie nå og hun sier at Kristin ikke snakket med Sophie før hun la ut videoen. Det synes jeg er feigt. Kristin burde ha snakket med Sophie istedenfor å i det hele tatt lage den videoen. Leste også en del kommentarer om at Sophie ikke trengte å få en "heads up", men etter det jeg har lest så snakker Kristin om Sophie(?) Hun går hardt ut mot Sophie, da er det jo greit for Sophie å få vite om hennes mening før hun braker løs mot resten av Norge. Er det ikke sånn det burde være?

Og en annen ting.. INGEN av de fortjener å få hat-kommentarer. INGEN fortjener å henge seg. Absolutt INGEN fortjener å DØ!! Hva er poenget med å komme med sånne kommentarer? Får dere noe ut av det? Er dere virkelig stolte over å ha skrevet noe sånt? Ja, Sophie har kanskje dummet seg ut når det gjelder tatoverings-innlegget, men hun må få lov til å være lei seg av å få sånne kommentarer selv om hun vet at hun kom til å få det. Det er menneskelig. Jeg hadde grått jeg og. Jeg hadde vært lei meg i flere dager, kanskje uker.

Og kan ikke Sophie få lese bloggen til Kristin selv om hun ikke er enig i alt det hun sier? Er ikke alt jeg er enig med Sophie heller, men jeg leser bloggen hennes fortsatt og liker henne fortsatt. Og jeg er heller ikke påvirket i det hele tatt av de kompleksene som Sophie nevner en del ganger på bloggen sin heller, for jeg fikk de kompleksene fra før av for lenge siden.

Altså nå til dags er det ingenting som påvirker meg. Jeg påvirker meg selv.

#sophieelise #tatoverehodebunnen #kristingjelsvik #forbilde #operasjoner #idioti

Liker

Kommentarer

Inger,
Hvorfor vi helseskadlihge forbilder klikk på bloggen? Jeg fatter ikke.
injory1.wordpress.com