Chapter 14 - Silje Roos

(Det var greit at jeg kunne få dele bildene hennes her, bare så dere vet det.)

Tenkte jeg skulle komme med en blogg-anbefaling i dette kapittelet. Nemlig Silje Roos. (LINK)

Silje er ei jente som bor i Kongsvinger sammen med forloveden Storm. På bloggen hennes fokuserer hun på mentalhelse og personlige innlegg om hennes sykdommer. Hun skriver også om maling som er hennes lidenskapelige hobby, om mote og om fotografering. Hun er utdannet interiørkonsulent.

I sine personlige innlegg skriver hun mye om hvordan det er å være schizofren. Hvordan de i rundt henne skal oppføre seg når hun er på det verste. Hun har tre andre (som jeg har lest om) personligheter som heter Amanda, Irina og India. Amanda kjenner hun mest og Amanda har faktisk skrevet to innlegger om seg selv på bloggen. Amanda er der for å beskytte Silje. De to andre vet hun ikke så mye om.

Hun er så talentfull, så flink. Det er så fascinerende å lese innleggene hennes. Så interessante og så viktig. Derfor fortjener hun så mye oppmerksomhet. Hun får jo det allerede, men hun fortjener enda mere. Jeg digger henne og vil gjerne bli bedre kjent med henne. Være venn med henne (om hun har lyst til det). Har også tenkt å kjøpe noen av kunstene hennes, men må spare penger til det.

Hun selger en del av kunstene sine på Etsy (LINK), også.

Følg henne på:

Bloglovin
Instagram
Facebook
Tumblr

#siljeroos #tumblr #chapters #facebook #instagram #bloglovin #schizofreni #mentalhelse

Liker

Kommentarer

siljeroos
siljeroos,
Så hyggelig! 😃
nouw.com/siljeroos