All is good - maybe

Såee.... Begynner å bli litt lei av at Nouw-siden klikker. Og når man skal skrive et innlegg og har lyst på annet skrift, så blir det rart og det nytter ikke å finpusse det engang. Også størrelsen på skrifta blir rart. Linja blir plutselig langt i mellom. Håper dere skjønner hva jeg mener. Skjer dette hos dere? Har man lov til å klage? Ja. Blir det fikset? I don't know...


Uansett, i forrige uke klarte jeg å sove i rett tid og våkne i rett tid, trengte ikke å bruke alarmen en gang, men nå er jeg tilbake til den gamle uvanen. Nemlig å sitte oppe om natta og drikke kaffe for å holde seg våken. Jeg har spilt Sims 4 og krøllet håret og det er fortsatt en mange timer igjen til jeg skal på jobb. Men heldigvis så er det fredag.
Skal ha et møte med veilederen min i NAV for å snakke om hvor lenge jeg skal jobbe der jeg er nå og hva jeg skal gjøre etter på. Tviler sterkt på at jeg finner noe annet jobb. Butikkmedarbeider blir det definitivt ikke. Har lyst til å jobbe som freelancer, men da MÅ jeg faktisk jobbe mye mer enn nå. Det jeg tenker å jobbe med er sangtekster som jeg kan selge til andre artister, fotografering - helst naturbilder, lage diktbok og sånt. Vil også bruke bloggen her til å promotere, men da må jeg virkelig jobbe veldig hardt, noe som er en stor utfordring for meg.

Så vi får se hva fremtiden bringer.

#freelancer #musiker #dikter #sims4 #nouw #døgnrytme

Liker

Kommentarer