Onsdag har varit är riktigt bra dag hittils. Vi fick vi sluta 12 och det var tacos till lunch. Så nice!! Men efter vi slutat hade jag utvecklingssamtal, vilket gjorde att jag fick stanna ett tag i skolan. Efter samtalet fick jag skjuts hem av min pappa och hittils har jag bara haft det allmänt chill. Så nu ska bara ta det lugnt, göra nåt till mellis och fortsätta kolla serier. Jag kollar Friends just nu och jag bara älskar den.

Älskar hur härligt livet kan vara ibland. Även om jag verkligen älskar att ha högt tempo så är lugna dagar som dessa, sååå behövliga.

Tröja: Bikbok // byxor: Zara

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har vart en sån där vanlig skoldag. Inte alls särskilt händelserik. Många av mina dagar skolan har blivit mer och mer så. Vår klass har inte alls samma sammanhållning eller gnista som förut. Hoppas det går över.

Men efter skolan fick jag lite mer gjort. Jag och M drog en spontanare till Täby lite i sådär sista minuten. Jag köpte present till min älskade vän Heidi. För på fredag så händer det lite grejer. Jag ÄLSKAR verkligen att ha saker planerade, känna att en hel helg eller är fullbokad. För på fredag ska jag över till H och fira hennes födelsedag, och sova över där tills lördag. SÅ taggad över att få träffa mina favoriter igen <33

Med tanke på hur mycket uppgifter och läxor vi redan fått borde jag nog försöka få klart allt innan fredag, egentligen.

Är det inte typiskt att den veckan man alltid har mest saker att göra, och när klassen dessutom får sluta sjukt mycket tidigare än vanligt, tre dagar i rad, är den veckan man får mycket skolarbete?? Och på tal om uppgifter, jag skulle skrivit klart en viss IUP inför ett utvecklingssamtal som är imorgon..... Kvällsplaner......Alltid i sista minuten....'

Ja, man lever ju för stunden.


Likes

Comments