VECKANS HOROSKOP - VECKA 7

Väduren

Kära Vädur, nu ställs nu Saturnus i ditt 11:e hus emot Uranus i ditt 2:a hus i en direkt kvadratur. Under veckan kommer dessa krafter Saturnus å ena sidan Uranus på andra att mötas i en exakt kvadratur! Detta är en utmanade energi som kommer att följa dig igenom hela 2021. Men det fantastiska med dessa prövande aspekter att de är hjälper oss människor att utvecklas och bli bättre!

Under en lång period nu har Vattumannens tecken och ditt 11:e hus tagit allt större utrymme i ditt liv, och hela fem planeter befinner sig nu där. Det innebär att influenserna utifrån; allt du får till dig via dina kanaler, media och internet, även dina grupper och sociala sammanhang kan ha kommit att ta allt större plats. Vissa Vädurar, sköter numera allt på internet. Samtidigt som detta sker befinner sig din styrande planet Mars i Oxen, ihop med Uranus i ditt ekonomiskt orienterade andra hus. Du vill gärna vara oberoende i framtiden. Frågan är nu hur du ska tjäna dina pengar? På något innovativt, internetbaserat sätt som 11:e huset föreslår? Merkurius vänder direkt på söndag och därifrån går vi in i en väldigt bra period.

Oxen

Kära Oxe nu ställs Saturnus i ditt 10:e hus emot Uranus i ditt 1:a hus. Under veckan kommer dessa krafter Saturnus å ena sidan Uranus på andra att mötas i en exakt kvadratur! Detta är en utmanade energi som kommer att följa dig igenom hela 2021. Det fantastiska med dessa prövande aspekter att de är hjälper oss människor att utvecklas och bli bättre!

Uranus i ditt 1:a hus gör att din personlighet växer så att det sprakar, utvecklingen går lätt och du lär dig ständigt mer. Det utgör den mest intressanta tiden under din levnad och det är en ny och bättre version av dig som träder fram.

Där uppe i det 10:e huset har hela fem planeter varit en god tid redan. Det påverkar förstås din karriär, ditt rykte och vad kommer att uträtta. Förvänta dig en väldigt god utveckling inom dessa områden under 2021. Nu är det dags att framtiden i egna händer och se till att allt utfaller till din fördel – vilket för många av er också kan innebära att faktiskt byta arbetsplats eller karriär helt och hållet! På torsdag skiftar Solen in i Fiskarnas tecken och energin blir lite mjukare kanske. Merkurius vänder direkt på söndag och därifrån kommer alla planeter att gå framåt igen under mer än en månad.

Tvillingarna

Kära Tvillingarna, i början av veckan möts Merkurius och Jupiter vilket ger en öppen och glad stämning. Det finns hopp! Bäst av allt är förstås att Merkurius bana vänder direkt på söndag och mänskligheten går in i en mer än en månad lång tid när alla planeter rör sig direkt. Fullt ös är vad det innebär och vi går en lätt vår till mötes.

I den stora aspekten ställs Saturnus i ditt 9:e hus emot Uranus i ditt 12:a hus. Under en lång period nu har Vattumannens tecken där hela fem planeter befinner sig varit tongivande i ditt äventyrliga, medvetande höjande 9:e hus och anmanat dig att ta ut svängarna och utvecklas. Uranus närvaro i det undermedvetna 12:e huset är väl kanske inte lika tydlig för dig. Icke desto mindre samverkar de och driver fram en smartare och mer uppdaterad version av dig. Härligt! Under veckan kommer dessa krafter Saturnus å ena sidan Uranus på andra att mötas i en exakt kvadratur! Detta är en utmanade energi som kommer att följa dig igenom hela 2021. Men det fantastiska med dessa prövande aspekter att de är hjälper oss människor att utvecklas och bli bättre!

Kräftan

Kära Kräftan, Du går en härlig vecka till mötes. Merkurius och Jupiter dansar runt varandra under måndag/tisdag vilket ger en glad och hoppfull energi. Ett nytt glänsande månvarv har tagit fart och vi har en tillagade måne på gång som blir full i nästa vecka. På torsdag kommer Solen att byta tecken och glida in i Fiskarna. Phu! Äntligen lite förståelse för dina känslor, kan man ana att du tänker.

Det största som sker nu är den direkta kvadraturen mellan Saturnus och Uranus.

Under en lång period redan har Vattumannens tecken där hela fem planeter befunnit sig varit tongivande i ditt 8:e hus. Denna påverkan har fått dig att gå djupare in i dig själv, förfinat dina känslor, ökat förståelsen för dina egna behov. Här i det 8:e finns även det delade ansvaret, delade ekonomin och dina djupaste relationer. Den processen fortgår under hela året. Samtidigt är det fullt ös i ditt publika och ack så välbesökta 11:e hus där det sociala nätverket utvecklas växer, där dina färdigheter med nya tekniker och program förnyas. Under veckan kommer dessa krafter Saturnus å ena sidan Uranus på andra att mötas i en exakt kvadratur! Detta är en utmanade energi som kommer att följa dig igenom hela 2021. Men det fantastiska med dessa prövande aspekter att de är hjälper oss människor att utvecklas och bli bättre!

Lejonet

Jupiter och Merkurius dansar runt varandra nu i början på veckan och det är en lite gladare energi som erbjuds. Det finns gott om glädje och hopp i luften. Solen skiftar tecken på torsdag och går in i Fiskarna. Bäst av allt är väl ändå att söndagen innebär slutet på Merkurius retrograda fas.

Hela ditt horoskop är skinande och glittrigt och man undrar hur mycket kan hända en och samma människa under ett år egentligen? Det är en enorm utveckling på gång hos dig Leo.

Under de senaste månaderna har mycket stor planetaktivitet funnits i Vattumannens tecken och ditt relations inriktade 7:e hus där hela fem planeter vistats. Därifrån kommer nu Saturnus att bilda en exakt kvadratur till Uranus i ditt karriärlystna 10:a hus där framgången hägrar. Detta är en utmanade energi som kommer att följa dig igenom hela 2021. Men det fantastiska med dessa prövande aspekter att de är hjälper oss människor att utvecklas och bli bättre!

Det är du själv, kärleken och dina närmaste relationer som växer och utvecklas samtidigt som Uranus står och viftar med utvecklingsflaggan där i karriärshuset och anmanar dig att slå in på helt nya vägar och ta de stora kliven framåt och uppåt.

Jungfrun

Glädjande nog kommer denna vecka med idel bra nyheter till dig Jungfrun. Din styrande planet Merkurius dansar runt Jupiter på måndag/tisdag och ger oss lite glädje, hopp och nya pigga tankar. Merkurius retrograda fas är för övrigt till ända på söndag och du kan dra en lättnadens suck. Bäst med det är att vi nu går in en mer än en månad lång period när alla planeter rör sig åt rätt håll, direkt riktning vilket ger oss alla ett oerhört flyt. Det kommer att rulla på fint.

Det bästa som händer nu är dock att Solen skiftar tecken och går in i Fiskarnas tecken och härifrån är du och ditt vackra 7:e hus i fokus. Härligt. Det vankas kärlek och mys med andra ord.

Men det stora som också sker, kära Jungfru, det är att Saturnus som befinner sig i ditt flitiga arbetsamma 6:e hus ställs emot Uranus i ditt utvecklande, medvetandehöjande 9:a hus. Under veckan kommer dessa krafter Saturnus å ena sidan Uranus på andra att mötas i en exakt kvadratur! Detta är en utmanade energi som kommer att följa dig igenom hela 2021. Men det fantastiska med dessa prövande aspekter att de är hjälper oss människor att utvecklas och bli bättre!

Vågen

Kära Vågen, det är en rolig vecka du går till mötes. Jupiter och Merkurius möts nu måndag/tisdag och det känns hoppfyllt, lättsammare och roligare än på länge. Bäst nu är förstås att Merkurius retrograda period är över på söndag och alla planeter därifrån går framåt. Härligt! Fullt ös emot en glittrande framtid! Under de senaste månaderna har det varit fullt pådrag i ditt lekfulla, skapande och kreativa 5:e hus där hela fem planeter varit samlade. Wow! Det ser ut som att du fyllts med ny energi och har fått roliga idéer du vill utveckla. Därifrån kommer nu Saturnus att ställas emot Uranus som befinner sig i ditt djuplodade 8:e hus. Spännande att Mars och Uranus är där! Det känns ju som gratis psykoterapi att få massor med nya insikter om ditt innersta och en intressant utveckling som följer på det. Under veckan kommer dessa två kraftfulla planeter att mötas i en exakt kvadratur! Detta är en utmanade energi som kommer att följa dig igenom hela 2021. Men det fantastiska med dessa prövande aspekter att de är hjälper oss människor att utvecklas och bli bättre!

Skorpionen

Kära Skorpionen, under vintermånaderna har hela fem planeter huserat i ditt hemkära 4:e hus, grundat dig och du har kunnat ladda upp mängder av energi och växtkraft som nu behöver få uttrycka sig. Å andra sidan har vi Uranus som står i ditt relationshus, det 7:e och frågar dig om hur du ska gå vidare i din utveckling? Uranus symboliserar innovation, nytänkande och extrem utveckling. Det är en storslagen, vidunderlig tid som ligger framför dig. Det kan handla om dina relationer, men främst handlar det om dig Skorpionen, hur du ska lösa din livsekvation och få en balans i hemmet, relationerna, karriären och din personliga utveckling när alla dessa delar av ditt varande vill ha lika mycket uppmärksamhet på en och samma gång.

Den 17/2 ställs nu Saturnus i ditt 4:e hus emot Uranus i ditt 7:a hus och dessa krafter möts nu i en exakt kvadratur! Detta är en utmanade energi som kommer att följa dig igenom hela 2021. Men det fantastiska med dessa prövande aspekter att de är hjälper oss människor att utvecklas och bli bättre!

Skytten

Kära Skytten! Äntligen har jag lite justa nyheter att berätta för dig som du kommer att gilla på riktigt. Merkurius och Jupiter dansar runt varandra i början på vecken vilket förmedlar positivitet, ljus och hopp till människorna. På torsdag kommer Solen att flytta in i Fiskarnas tecken vilket förstås hjälper dig att komma vidare och förverkliga dina planer. Härligt! Men bäst av allt är väl att Merkurius retrograda period är till sin ända på söndag och att vi alla går in i en tid då saker och ting kan ändras och utvecklas positivt.

Under flera månader har du fått uppleva att ditt pratglada 3:e hus har varit smockfullt av planeter vilket har gett dig gott om samtalsämnen och en intressant utveckling. En av dessa är konservativa, återhållsamma Saturnus, den stränga fadern. Nu kommer han att ställas emot innovativa framtidsivaren Uranus som befinner sig i ditt arbetshus det 6:e. Intressant! Rädslor som vill hålla dig tillbaka samtidigt som andra delar av horoskopet växer så det knakar och skriker ”revolution”! Att dessa två krafter – Saturnus och Uranus mötas i en exakt kvadratur är förstås utmanade. Processen kommer att följa dig igenom hela 2021. Men det fantastiska med dessa prövande aspekter att de är hjälper oss människor att utvecklas och bli bättre!

Stenbocken

Det är en mysig vecka som väntar dig, kära Stenbock! Solen skiftar tecken och Merkurius kommer att avsluta sin retrograda period här på söndag. Mest intressant nu skeendena runt Saturnus. Han är din styrande planet Saturnus och är Vattumannen sedan flera månader tillbaka där han befinner sig i gott sällskap med 4 andra planeter, sitter han stadigt placerad i ditt ekonomiskt fokuserade 2:e hus. Bra där! Det ser ut som att din ekonomi växer och frodas på ett bra sätt. Nu ökas din självkänsla, du känner dig trygg och tycks ha funnit en bra balans. 17/2 möts de två kombattanterna Saturnus och Uranus i en exakt kvadratur. De är så olika till sin natur. Saturnus vill helst inte ha stora förändringar men Uranus driver ju fram nya processer, tankar och för oss in i framtiden. Att han står just i ditt kreativa 5:e hus gör dig ju öppen för att utvecklas, att skapa. Det kan vara yrkesmässigt, personligt och till och med romantiskt. Det skulle kunna innebära ett helt nytt sätt att förhålla sig till kärleken också! Detta är en utmanade energi som kommer att följa dig igenom hela 2021. Men det fantastiska med dessa prövande aspekter att de är hjälper oss människor att utvecklas och bli bättre!

Vattumannen

Ditt liv är förstås fortfarande det mest belönande och glittriga. Nu kära Vattuman är det stor fokus på dig och din personliga utveckling för din traditionella styrande planet Saturnus, som redan hunnit vara ditt 1:e i någon månad nu kommer att ställas i en utmanande kvadratur till din moderna styrare Uranus i ditt hemkära 4:a hus. Wow! Detta är en utmanade energi som kommer att följa dig igenom hela 2021. Men det fantastiska med dessa prövande aspekter att de är hjälper oss människor att utvecklas och bli bättre! Hur ska vi tolka detta? Jo, visst finns det krafter i dig som säger att jag helst inte vill släppa taget om det jag har. Men du dras du tveklöst in i sammanhang som involverar enorm utveckling, nya pigga influenser får dina ögon att glittra och ditt sinne att spraka! Ja! Du vill ha allt det här nya, friska och lovande. Uranus närvaro i skeendena och får hela horoskopet att rocka. Solen har nu bara tre dagar kvar i ditt tecken och nu Vattubärare ställs saker på sin spets även för dig! Det är dags att du uttrycker dig och uttalar din önskan.

Fiskarna

Äntligen Fiskarna! Glada Merkurius och expansiva Jupiter möts under måndag/tisdag vilket ger glädje och nya pigga idéer och tankar. Det är bra tre dagar kvar till dess livgivande Solen kommer in i ditt tecken Fiskarna och du känna hur livet återvänder till dig! Vid 12 tiden på dagen den 18/2 äger skiftet rum. Det är underbart och inte en sekund för sent – för det är din tid på året och härifrån kan väldigt goda ting ske. En annan bra grej det är att Merkurius vänder direkt på söndag och ifrån den punkten kommer alla planeter att röra sig åt rätt håll! Underbart!

17/2 kommer Saturnus å ena sidan Uranus på andra att mötas i en exakt kvadratur! Detta är en utmanade energi som kommer att följa dig igenom hela 2021. Men det fantastiska med dessa prövande aspekter att de är hjälper oss människor att utvecklas och bli bättre! Under en lång tid har många planeter befunnit sig i Vattumannen och ditt 12:e hus och möjligen har du känt att du inte fått vara med i matchen till fullo. (Det blir ändring på det nu när Solen byter tecken). Däremot kommer Saturnus ifrån ditt 12:e hus ställa sig i kvadratur till Uranus som befinner sig i ditt 3:e hus som står får kommunikation och möten med andra människor. Att Uranus befinner sig där är verkligen inte fy skam för han kommer att skapa nya kontaktytor, hjälpa dig uppåt och framåt under flera år framöver.

Veckans Horoskop av Damernas Värld

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer