VECKANS HOROSKOP - VECKA 4

Väduren

Käraste Vädur! Det här är en supervecka för dig med idel eldiga och positiva vibbar. Dag för dag nu fram till torsdag och fullmånen kommer energierna att byggas upp. Universum utlovar fullt ös för vi befinner oss fortfarande i den här vidöppna energin jag beskrivit när inte en endaste planet är retrograd och vi kan agera helt utan hinder. Men inte länge till nu för vi befinner oss redan i Merkurius skuggfas och lördagen den 30/1 vänder Merkurius retrograd och vi står inför 22 dagar förvirring.

Man kan ana att ditt liv blir ljust, glatt och härligt att leva trots vinter och snö.

Torsdagens fullmåne är speciell eftersom den involverar så många härliga planeter. Nu vävs även Mars, Jupiter och Uranus in i skeendet via en superhet vinkel och du vågar vara sticka ut och vara dig själv. Det är helt galet många vibbar i luften just nu och om du fokuserar kan du verkligen utföra underverk. På fredag kommer Solen och Jupiter att mötas. Tacka Gudarna för detta generösa möte som öppnar dina sinnen och får dig att stråla. Det kan vara kärlek på gång eller riktigt goda nyheter som får dig att tända till på alla cylindrar.

Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 5:e hus den 28/1.Vill du rota djupare i detta får du ta fram ditt födelsehoroskop och se efter i vilket hus den 9:e graden i Lejonet finns.


Oxen

Det är idel vilda och härliga energier i rörelse denna extraordinära vecka. Dag för dag byggs energin upp till en magisk fullmåne i Lejonet som gör att alla de fasta tecken dras in i händelsernas epicentrum.

Alla påverkas av detta men ni som är födda i slutet av april är de som får en oerhörd skjuts framåt. Jupiter befinner sig ytterst nära Solen på fullmånen den 29/1 och det bildas ett kraftfullt t-kors till Uranus och Mars i Oxen nu. Wow!

Tiden andas frihet, expansion och glädje. Banbrytande, frigörande och genombrott år passande ord att beskriva veckans influenser. Ingenting kan stoppa dig nu Oxen. Det är så mycket kärlek, lycka och glädje är runt dig, ditt hem och den här tiden. Det kan innebära allt ifrån glädje i hemmet, till expansion, flytt, tillökning i familjen eller bara väldig mysig tillvaro. Samtidigt lyser Solen upp ditt karriärshus och du kanske hellre väljer att satsa på den fronten och får ett genombrott, nya karriärchanser eller likande. Din utveckling rasslar på i en rasande takt. På fredag möts Solen och Jupiter i vad som kommit att kallas ”mirakeldagen” dvs årets lyckligaste dag. På lördagen vänder Merkurius retrograd.

Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 4:e hus den 28/1. Vill du rota djupare i detta får du ta fram ditt födelsehoroskop och se efter i vilket hus den 9:e graden i Lejonet finns.


Tvillingarna

För dig som för alla har januari varit en omtumlande och händelserik månad. Det är en föränderlig och kanske ögonöppnande tid du befinner dig i. I och med att alla planeter rör sig åt rätt håll även denna vecka fortsätter den ena händelsen att avlösa den andra. Spännande! Med hela fyra underbara planeter i Vattumannen och ditt nyfikna 9:e hus är utveckling, nya erfarenheter och kunskap nyckelord. Nu kommer kommunikation i alla dess former att vara det som för dig framåt. Torsdagens 28/1 lyser fullmånen upp ditt 3:e hus. Där kommer även Solen och Jupiter att mötas i det som kommit att i folkmun kallas för årets lyckligaste dag eftersom det knappt finns lyckligare aspekter än just denna. Passa på att hålla dig framme Tvillingarna och smida medan det går. På lördag vänder din styrande planet Merkurius retrograd igen! Ja, jag anar att du vet att det betyder knas.

Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 3:e hus den 28/1. Vill du rota djupare i detta får du ta fram ditt födelsehoroskop och se efter i vilket hus den 9:e graden i Lejonet finns.

Kräftan

Käraste Kräftan, här kommer en bra tid som hjälper dig uppåt och framåt i synnerhet i ekonomiska och praktiska göromål. Om det är så att du har något beslut som hänger över dig vill jag starkt rekommendera dig få undan allt sådant. Bordet bör bli rent nu medan du fortfarande har medvind i seglen.

Vi är på väg nu emot en oerhört maxad, kraftfull och potent fullmåne som just lyser upp ditt 2:a hus. Eftersom månen är din styrande planet påverkas du högre grad än andra människor av fullmånen som denna gång blir full på 9° i Lejonet. Häftigt, utvecklande, motiverande och igångsättande är det fantastiska t-korset som bildas mellan alla eldiga planeter + Uranus och månen. Det är en extrem vecka när dina känslor kommer att vara starkare och mer tydliga än någonsin annars. Fullmånen i Lejonet fungerar som ett litet vitaminpiller som sätter fart på dina energier och hjälper dig att finna lusten, viljan och riktningen. Att den faller i ditt andra hus kan få dig att ifrågasätta dina värderingar och livsvillkor. Lever du som du vill eller kompromissar du med dig själv? Om så är fallet kan det vara dags att följa ditt hjärta och förverkliga dina drömmar.

Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 2:a hus den 28/1. Vill du rota djupare i detta får du ta fram ditt födelsehoroskop och se efter i vilket hus den 9:e graden i Lejonet finns.

Lejonet

Universum slår på stort nu med en fullmåne i ditt tecken. Det här gör ju dig förstås till huvudrollsinnehavare i den här superintressanta fullmånen som andas tur, utveckling och expansion. Solen och Jupiter befinner sig under fullmånen ytterst nära varandra och här bildas ett jättekraftfullt t-kors där Jupiter, Uranus och Mars är involverade. Det här är så häftigt faktiskt. Räkna med att det blir fullt ös här framöver.

Denna måne är verkligen maxad på alla sätt. Nu kommer du i blickfånget oavsett här börjar en tid av förnyelse, personlig utveckling och tillväxt vid som kommer att påverka dig i minst en – sex månader. Allt utvecklas till det bättre och läxan som din egen fullmåne lär är att lägga handen på hjärtat och vara sann emot dig själv. Det är du själv, din vilja, din utveckling och dina önskningar som är i fokus. Ja, det är inte alltid lätt att välja väg eller veta vad som är rätt – men detta är början i en process. Solen lyser nu upp ditt romantiska sjunde hus nu och även kärleken och relationer kommer i fokus. På fredag möts Jupiter och Solen. Mirakeldagen!

Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 1:a hus den 28/1. Vill du rota djupare i detta får du ta fram ditt födelsehoroskop och se efter i vilket hus den 9:e graden i Lejonet finns.

Jungfrun

Det ser ut som du har varit riktigt upptagen de senaste veckorna. Hela fyra planeter befinner sig i ditt flitiga 6:e hus där arbete, dagliga vanor och hälsa kommer att ta all din uppmärksamhet. Kanske är det nytt jobb, eller bara ett oerhört intensivt tempo på ditt gamla vanliga jobb? I och för sig kan en storsatsning ske inom träning och hälsa också äga rum nu. Merkurius befinner sig sedan 15/1 i skuggzonen som föregår retrograden. Oh! Håll dig steget före och se till att ha säkerhetskopior på allt. Nåväl, det är inte förrän den 30/1 som Merkurius vänder så du har veckan på dig att säkra upp din tillvaro.

Torsdagens potenta fullmåne landar i ditt andliga 12:e hus och här vill själen och ditt andliga liv få sin uppmärksamhet. Ja, det är motsägelsefullt att själen ropar – samtidigt som de yttre kraven ökar. Just den här fullmånen är speciell eftersom den infaller i konjunktion med Jupiter + att en kraftfullt, motiverade och igångsättande t-kors bildas till Uranus och Mars.

29/1 möts Solen och Jupiter i vad som kommit att kallas ”mirakeldagen”. Det låter härligt! Du får be universum om mirakulösa händelser.

Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 12:e hus den 28/1. Vill du rota djupare i detta får du ta fram ditt födelsehoroskop och se efter i vilket hus den 9:e graden i Lejonet finns.

Vågen

Solen och Saturnus möttes nyss i Vattumannens vilket kan ge en lite dyster stämning som dock inte kommer att prägla resten av veckan. Det är fullt ös som gäller här sfär vilket ger ett lite gladare och öppnare klimat och allt eftersom veckan rullar kan du känna dig mer upprymd och glad än på länge. Det är kreativitet, nöjen, glädje och allt som är kul som främjas nu som eklipsen landar i ditt 5:e hus vilket är en så gynnsam position för dig. Det är dags för dig att vässa pennan/ta tag i datorn eller vad du använder när du är kreativ och villig att påverka ditt liv och se såväl kärleken som framgången i vitögat. På torsdagkväll 28/1 infaller en maxad, generös och härlig fullmåne. Den här månen är ytterst speciell eftersom den äger rum i konjunktion med Jupiter (lyckans planet). Dessutom bildas här ett t-kors till Mars och Uranus vilket gör skeendena spännande, innovativa och kanske plötsliga. Dagen därpå har vi ”mirakeldagen” som Sol/Jupiter mötet har kommit att kallas. Årets bästa dag är 29/1. Att flirta, konversera och komma med smarta kreativa lösningar passar perfekt nu. Jupiter och Solen kommer under fredagen mötas i en gudomlig omfamning. Venus befinner sig i fin vinkel till dig dessutom. I härifrån blåser det nya vindar och du kommer att rikta dig ut och det kommer att börja hända positiva och roliga grejer i ditt liv.

Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 11:e hus den 28/1. Vill du rota djupare i detta får du ta fram ditt födelsehoroskop och se efter i vilket hus den 9:e graden i Lejonet finns.

Skorpionen

Kära Skorpion, De senaste månaderna har bestått av idel astrologiska extremhändelser och den här veckans transiter är verkligen inget undantag. I ditt fall kommer det dock att vara extremt bra och välkomna händelser som sker. Vi har en tilltagande måne nu som växer sig allt större tills den på torsdagkväll, 28/1 når sin totala fyllnad. Det här är extremt härlig, motiverande och igångsättande fullmåne som verkligen innehåller extra av allt! Jupiter, Mars och Uranus är med här och bildar ett oerhört kraftfullt t-kors som aktiverar varenda cell i din kropp. Det är omöjligt att du, vår kära Skorpion inte kommer att bli helt involverad och kanske även en aning omskakad av skeendena. Fullmånen ditt 10:e hus vilket förstås placerar din karriär och ditt rykte i fokus. Det är i tider som dessa som du verkligen kan få chansen att göra skillnad och bli sedd och uppmärksammad. På fredag är möts Jupiter och Solen! Wow.. Happy Day! Ge dig ut och visa upp dig, mingla och charma världen. Det är fantastiskt bra energi runt dig

Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 10:e hus den 28/1. Vill du rota djupare i detta får du ta fram ditt födelsehoroskop och se efter i vilket hus den 9:e graden i Lejonet finns.

Skytten

Det är så jättehärliga energier på gång nu att jag känner att det finns risk att jag låter överdrivet optimistisk. Din styrande planet Jupiter är dock huvudrollsinnehavaren i skeendena nu och han är just lite gränslös, överdriven och väldigt optimistisk till sin natur. Att säga ja till livet, och ja till all utveckling är Skyttens melodi. Vi har en tilltagande måne på gång vilket gör att det finns en pirrig, glad och löftesrik känsla med här. På torsdag 28/1 infaller den härliga, generösa Lejonfullmånen och vad som är så speciellt med den är att Jupiter befinner sig invid Solen och att det samtidigt bildas ett t-kors över till Mars och Uranus. Wow! Hela fem kaxiga, expansiva planeter är med här så du kan räkna med att saker och ting kommer att rulla på bra för dig framöver. Fullmånen infaller i i ditt 9:e hus. Wow! Det är ju så himla mycket du det. Allt som vidgar dina horisonter är bra. Föreläsningar och andliga eller kulturella aktiviteter är gynnsamt nu. Förvänta dig givande kontakter med andra människor, nya möten och glädje och kanske även lite flirt! Du öppnar dig för världen, kanske är det resor själsliga inre resor – eller vanliga fysiska resor (med väska och pass) som äger rum. Ditt sinne vidgas och livet är fullkomligen underbart! Solen, Saturnus, Jupiter och Merkurius är alla i ditt kommunikativa tredje hus i en hel månad framöver vilket förstås är supertrevligt och bidrar till en vilja att möta upp människor, prata och ha trevligt!

Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 9:e hus den 28/1. Vill du rota djupare i detta får du ta fram ditt födelsehoroskop och se efter i vilket hus den 9:e graden i Lejonet finns.

Stenbocken

Under söndagen mötte Solen din styrande planet Saturnus vilket kan ha gett en tillfällig svacka eller kanske bara en känsla av lugn. Venus rör sig nu igenom Stenbockens sista dekan och det är himla mysigt att vara du nu. Hela fyra planeter rör sig nu igenom ditt jordnära och även ekonomiska 2:a hus nu vilket gör den här tiden lämpad till alla praktiska bestyr. Se till att jobba undan allt som ligger nu. Merkurius att vända retrograd den 30/1 och då är det väldigt mycket mindre fördelaktigt genast.

Vi har en tilltagande måne här vars storlek och intensitet växer. Vi går emot en väldigt eldig, expansiv fullmåne i generösa Lejonets tecken. Maxat nog infaller är Solen och Jupiter i konjunktion och deltar i fullmånen. Intressant nog bildas även ett t-kors till Mars och Uranus samtidigt. Oh, ja det är lite skakigt här med dessa plötsliga, expansiva planeter inblandade. Det som sker nu kan ha med ekonomiska saker att göra. Men intressant nog kan känslor bossa upp under dessa stjärnor och kärleken och i synnerhet passion och heta känslor kan få nytt liv.

Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 8:e hus den 28/1. Vill du rota djupare i detta får du ta fram ditt födelsehoroskop och se efter i vilket hus den 9:e graden i Lejonet finns.

Vattumannen

Din vecka fullkomligen brakar igång och det är en spektakulär, föränderlig och oerhört intressant tid som ligger framför dig. Hela fyra planeter befinner sig nu i ditt tecken vilket nu gör dig till huvudperson i allt som sker en hel månad framöver. Det är en fantastisk tid du har framför dig och kan räkna med att saker och ting kommer att gå dig väl i händer. Ta för dig Vattenbärare och världen kommer att falla för dina fötter. Bäst nu är förstås att Solen och Jupiter sammanstrålar under torsdag/fredag ett underbart möte. Under torsdagen bildas en maxad fullmåne i Lejonet och samtidigt bildar även Mars och Uranus ett t-kors som gör allt så oerhört extremt, maxat och expansivt. Bättre tillfälle än detta har man sällan skådat! Se till att hålla dig framme nu! På fredag 29/1 infaller ”mirakeldagen”. Årets bästa dag när Jupiter och Solen sammanstrålar. Natten till måndag byggs energin upp emot en fullmåne/eklips som på morgonkvisten landar ditt 7:e relationshus. Wow! Det är kärlek i luften och den kommer till dig från flera håll. Om du funderar på när det är dags att ta ett steg framåt – i kärlek eller affärer så är alla dagar ifrån tisdag och framåt optimala.

Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 7:e hus den 28/1. Vill du rota djupare i detta får du ta fram ditt födelsehoroskop och se efter i vilket hus den 9:e graden i Lejonet finns.

Fiskarna

Det är en intensiv och föränderlig tid vi lever i och under dessa stjärnor kan precis vad som helst hända! Månen är tilltagande, så det kan kännas som att allt rullar på fortare och fortare och helst kära Fiskarna kanske du hellre skulle vilja dra dig undan ansvar och larm och faktiskt bara få bry dig om dig själv och ditt inre jag? Hela fyra planeter; Solen, Merkurius, Saturnus och Jupiter befinner sig nu i ditt andliga 12:e hus där själen längtar efter att finna frid. Men om du ständigt är alert och öppen för andra, hus ska du då hinna ta hand om dig själv?

Torsdagens underbara fullmåne lyser upp ditt flitiga 6:e hus som förutom arbete också rör helande, läkning och egenvård.. Nåväl, det kan förresten handla om hälsa, friskvård, diet och dagliga vanor också. Där fullmånen faller – det är på dessa områden som du får extra mycket flyt och förändring och ett erbjudande om en ny början. Det här är den push du behöver för att inte fastna i vinterdvalan. Även om du fryser är det viktigt att tro att det kommer bättre tider. Att det kommer att finnas en dag i framtiden när din hälsa, ditt utseende och självkänsla kommer att spela stor roll. 29/1 är ”mirakeldagen” när Jupiter och Solen möts. Även om det känns fjärran nu ska du veta att det är inte många månader kvar till dess lyckans planet Jupiter träder in i ditt tecken Fiskarna och allt det som tynger dig nu är som borttrollat.

Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 6:e hus den 28/1. Vill du rota djupare i detta får du ta fram ditt födelsehoroskop och se efter i vilket hus den 9:e graden i Lejonet finns

Veckans Horoskop av Damernas värld

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer