VECKANS HOROSKOP - VECKA 12

Väduren

I lördags gick Solen in i Vädurens vilket naturligtvis är toppen för dig. Det är din månad, din energi och här kommer glädjen och motivationen stort. I början av veckan är Mars i trigon till Saturnus vilket kortvarigt förstås drar ner på stämningen en aning och ger en lite allvarligare ton. Det kan vara beslut som ska fattas här och som tur är Merkurius/Uranus kvadraturen där och räddar upp situationen med smarta tankar och inspiration.

Det är en superspännande vecka som ligger framför dig och allt tycks hända nu. Det är som att himmelens portar öppnats. Intressant nu är Mars konjunktion med Norra Noden på fredag som ger dig en karmisk hint om vad du ska ta dig för med ditt liv, lust och arbete.

Det utan jämförelse underbaraste skeendet, som påverkar oss alla pågår i flera dagar torsdag-söndag då Solen och Venus färdas samman i fyra underbara dygn. Cazimi heter det när Venus får komma till Solens hjärta. Mycket positivt, utvecklande och härligt. På söndagskväll blir månen full i Vågen tecken och i ditt 7:e hus (som handlar om kärlek och relationer). Bra vibrationer är en underdrift! Under dessa stjärnor kan lyckan komma på riktigt.

Oxen

I lördags 20/3 skiftade energierna tvärt när Solen gled in i eldiga Väduren och som i ett trollslag förändrades hela bilden. För dig kära Oxe råder en viss motsägelse i dessa stjärnor. När de flesta trycker gasen i botten och söker sig ut – är det tvärt om nu dags för dig att ta ett kliv åt sidan, bromsa in och vända blicken mot dig själv.

Som Solen nu befinner sig i ditt själsliga 12:e hus där andlig spis, självkärlek och själslig harmoni eftersträvas bör den processen inte störas. Du behöver vaken shaman, häxa eller healer för att nå de djupare dimensioner av dig själv. Släpp de yttre kraven och svara inte på varje krav och arbetsuppgift som andra vill lägga på dig.

Det drar ihop sig till en fantastisk vecka när din styrare Venus under hela fyra underbara dagar färdas sida vid sida med Solen. Underbart! Ditt sensuella väsen plockar direkt upp Venus vibbar, du fylls med gudomlig energi och kan fördjupa dig i natur, konst, musik eller den kärlek, njutning och mys. På söndagskväll lyser en fantastisk fullmåne upp ditt 6:e hus som just handlar om arbete, hälsa och dagliga vanor.

Tvillingarna

I lördags gick Solen in i Väduren och ditt 11:e hus och din sociala själ kommer älska det. Förbereder dig på härligt, hektiska och trevliga dagar med massor av innehåll. Man får det inte roligare än man gör sig men flirt, mingel och många möten är inte långt borta från dig nu. Klicka i dig på din favoritshop och uppdatera garderoben så att du kan möta våren och alla roliga händelser som väntar i stil. Mars befinner sig sedan en tid tillbaka i ditt tecken. Under måndagen bildar Saturnus trigon Mars vilket är en gynnsam process men som får dig att tänka till och fundera över vilket det smartaste draget nu framöver. Härligt nog är din styrande planet Merkurius sextil Uranus som ger dig många positiva tankar, nya idéer och uppslag. Mot veckoslutet möter Mars upp med den Norra Noden och här kan ödet knacka på din dörr och faktiskt ge dig en tydlig vink om framtida värv. Det kan få en förfrågan eller själv kanske snubbla över något som känns jättebra.

Torsdag-söndag färdas Venus och Solen sida vid sida, ”en cazmi” en härlig, kärleksfull, energirik omfamning äger rum när Venus får möta Solen och tanka livgivande solenergi. Love is in the air..

På söndagkväll infaller en fantastisk fullmåne på 8° Vågen i ditt kreativa, romantiska 5:e hus! Wow.. Å andra sidan finns Solen, Veunus och Kiron. Det kan inte betyda annat än succé Tvillingarna!

Kräftan

I lördags inföll vårdagjämningen och Solen gick in Vädurens tecken och nu lyses ditt 10:e hus, som står för karriär och yrkesframgångar upp. Du går nu in i en uttalat positiv, eldig och motiverande tid. I Mången Kräfta får se sin yrkesmässiga stjärna eller status stiga. Det beror förstås på att du är så himla duktig på det du gör Kräftan men superintressant nu är också att Venus färdas så tätt ihop med Solen torsdag – söndag. Venus attraherar till sig välgång, kärlek och välvilja och allt du gör välsignas. Du kan räkna med att dina yrkesmässiga insatser kommer att uppmärksammas och efterfrågas. Allt du rör vid blir till guld så passa på att visa dig på styva linan nu.

En annan välkommen biverkning är den sociala framgången som kommer nu. Människor tänker på dig med värme och det lär vara mer ”lättraggat” än på väldigt länge.

Söndagens fantastiska fullmåne infaller i ditt mysiga, hemkära 4:e hus! Underbart! Det här kan skapa gemyt i ditt hem men också sätta fart på flytt, städ eller hemmafixplaner. Här ska fejas! Samtidig i andra änden av horoskopet möts Solen, Venus med helaren Kiron och i den här underbara omfamningen kan sår läkas, helas och annat förlåtas.

Lejonet

I lördags ägde vårdagjämningen rum och din styrare Solen gled in i eldiga Vädurens tecken och ditt lika äventyrliga 9:e hus. Venus färdas nu hack i häl efter Solen hela veckan vilket förstås är fantastiskt. Det innebär idel goda nyheter för dig som behöver dessa krafter från Solen, ljuset och värmen för att känna att livet och entusiasmen återvänder.

Under hela fyra underbara dagar (torsdag – söndag) färdas de sida vid sida igenom zodiaken och en cazimi kommer att äga rum. Underbart för dig Leo! Detta är en livgivande kärlekshälsning till dig från universum.

Passa på att unna dig det du vill ha, ta dig ut och göra roliga saker eller gör upp sommarplaner. Allt som gör dig glad passar. Uttryck dig! Om det är så att det finns något missförstånd eller fnurra i vänskap eller kärlek utgör nuet ett enastående erbjudande för helande och förståelse. Kommunikation och samtal med närstående, syskon eller vän kan behöva din fulla uppmärksamhet på söndag månen blir full. Den infaller Vågens tecken i ditt 3:e hus. På andra sidan zodiaken finns healingteamet Solen, Venus och Kiron inkopplade med sin villkorslösa kärlek och förlåtelse.

Jungfrun

Det är en intressant vecka som ligger framför dig nu. Mars är nu i fint samarbete med Saturnus vilket ger balans och uthållighet till en annars så eldfängd planet. Här utmärker Mars sig i sin position i ditt karriärshus och du gör klokt i att hålla extra koll på vad som sker på arbetsmarknaden. Under fredagen möter Mars upp med den karmiska norra noden vilket förstås kan innebära nya uppdrag, förändringar på jobbfronten och liknande.

Merkurius seglar fram igenom Fiskarna vilket generellt är jättebra för dig Jungfrun eftersom han rör om i grytan skapar nya kontaktytor, smarta tankar, nya idéer och ger insikter och inspiration. För den som söker efter nytt jobb är det här bara goda nyheter.

Solen och Venus kommer under fyra dygn att röra sig igenom ditt 8:e hus som rör dina själsliga djup. För den som har en relation kan frågor om sanning och ärlighet med partnern ha stor betydelse. Även frågor om delade resurser och ekonomi kan spela roll. I relationer kanske saker ställs på sin spets och du känner att du måste fatta ett beslut på hur du vill att relationen ska utvecklas framåt. Bäst nu är att Venus, Solen och Kiron möts i en kärleksfull och helande fullmåne på den 8° i Vågen. Underbart. Det här känns som ett löfte om förståelse och förlåtelse. Månen infaller i ditt ekonomiska 2:a hus.

Vågen

Du har alla anledningar att vara på ett strålande humör Vågen för det är en fantastisk vecka som väntar. I lördags ägde vårdagjämningen och Solens entré i Väduren rum.

Det är förstås alltid underbara nyheter med våren, men i år måste man dock säga att det är extra härliga omständigheter eftersom din styrande planet Venus; kärleksgudinnan färdas hack i häl efter Solen och sprider sitt rosafärgade skimmer över världen. Tur, skönhet och charm är vad du får möta Vågen. Torsdag-söndag är de i konjunktion, en cazimi äger rum, ett av dessa magiska tillfällen när Venus sitt mitt i Solens hjärta och tankar livgivande solenergi. Efter detta kommer allt att bli så mycket bättre.

Söndagens fullmåne äger rum i ditt tecken, i ditt 1:a hus – vilket förstås placerar dig i första rummet. Det är du Vågen och din personlighet som är på första parkett. Det är dags för dig att sträcka på dig och ta för dig av livet. När fullmånen äger rum är Solen, Venus och Kiron tätt samman i ditt 7:e hus. Underbart!

Energimässigt är detta ett superskifte och det drar igång varenda cell i kroppen på dig och gör ditt blir njutbart, levande och händelserikt. Nu kommer relationer, i synnerhet kärleksrelationer i fokus. Du kanske vågar ta nya härliga steg? Singeln kan mycket väl möta någon speciell. Och du som redan har träffat din partner redan kanske väljer att ta nya, oprövade kliv framåt.

Skorpionen

I lördags inföll vårdagjämningen och i samma stund gled Solen in Vädurens tecken. Detta är vårens och ljusets återkomst och här går startskottet till en månad när du fylls av vilja, optimism och eld. Intressant denna vecka är att den norra noden under fredagen möter upp med Mars. Spännande för det där kanske sätter dig i kontakt med ett nytt uppdrag eller arbetsgivare. Det antyder förbättrade ekonomiska villkor även. Ja, som det ofta finns ett samband mellan arbete och pengar är det ju inte förvånande att Solen nu gått in i ditt 6:e hus som handlar om arbete och service. Detta bör sätta fart på din ambition och troligtvis drabbas du av arbetslust!

Även hälsa, välmående, diet och dagliga vanorna kan vara sådant som bör få ökad uppmärksamhet. Att ge sig själv en lätt make over är perfekt. Solen och Venus färdas nu under fyra underbara dagar i konjunktion tills de på söndagen möter den sårade helaren Kiron! Venus står ju för skönhet, Solen för liv men Kiron han hjälper till med alla sorters helande. Underbart! Väldigt goda nyheter för den som vill blir frisk, stark, pigg, effektiv och oemotståndlig. Allt detta och mer där till finns att få på ett bräde. Söndagens fullmåne infaller i ditt 12:e hus på 8° i Vågens tecken.

Skytten

I lördags inföll vårdagjämningen och då tog Solen klivet över till Väduren och tjoho – vad härligt livet plötsligen blev nu Skytten. All denna eld blir som ett genomgående tema i horoskopet och det kan du mycket väl behöva för att hitta tillbaka till livsgnistan och din vanliga entusiasm. Det påhittiga, busiga och kommunikativa i dig börjar bubbla och du fulls med spontan glädje och vårkänslor.

Extra bra nu är sextilen mellan Uranus och Merkurius som ger dig lite nya idéer och tankar. Det är i stunder som dessa du med fördel skissar fram det nya upplägget för hur du tänker dig att din framtid ska gestalta sig.

Under fyra underbara dygn kommer Solen och Venus att färdas tillsammans igenom ditt kreativa och passionerade 5:e hus där ditt hjärta kan öppnas. Du som är förälskad men som ännu inte vågat bekänna färg kan ha svårt att behålla sitt pokerface på. Här kan alla glada känslor bubbla över. Tillhör du dem som har saker att reda ut med din vän finns välsignelser att hämta i dessa stjärnor.

Venus, Solen och Kiron möts i en kärleksfull omfamning som kan skänka förståelse, förlåtelse och helande på söndag. Detta sker samtidigt som månen blir full på den 8° i Vågen och i ditt 11:e hus.

Stenbocken

Lördagen bjöd på en vårdagjämning och Solens entré i Väduren rum – vilket förstås skakar om och sätter igång processer inom dig. Merkurius sextil Uranus ger inspiration och nya fräscha tankar och planer på nya projekt kan födas under dessa stjärnor.

Solen, Venus och Kiron kommer att välsigna ditt 4:e hus på söndag. Dina nära och kära önskar att se mer av dig så om det finns tillfälle att avsätta tid till att umgås och vara varandra nära vore det välgörande för alla härifrån och en månad framöver. Påsken kommer väldigt lägligt i år därför. Fokus blir ditt hem och din familj och många av er Stenbockar längtar efter att vara hemma och mysa med sina nära och kära eller dina närmsta vänner.

Söndagens fantastiska fullmåne lyser nu upp ditt 10:e hus (karriärshuset) vilket kan leda till framgång, synliggörande. Coolt! Ditt anseende kan bättras på och generellt är det här bra för karriär och affärsliv. Samtidigt som detta sker möts Solen, Venus med helaren Kiron och i den här underbara omfamningen kan sår läkas, helas och annat förlåtas.

Vattumannen

Det är väldigt intressanta transiter nu Vattenbärare och du ska passa dig så att du inte hamnar i blåsväder med någon person som har annorlunda åsikter än dig själv. Merkurius sextil Uranus kan ge det samtidigt som Saturnus länk till Mars och Norra Noden visar att du står fast i din åsikt och uppfattning. Fråga dig hur pass viktigt det är att hävda sin åsikt. Ibland kan det vara bättre att välja sina strider hellre än att argumentera bara för att man har rätt.

Visst, Solens exakta konjunktion med Venus på fredag kommer att lysa upp ditt kommunikativa tredje hus. Venus handlar ju om bland annat om dina personliga värderingar och vad som är viktigt för dig. Men du skulle precis lika gärna använda den här underbara energin till att leka, flirta och och ha mysigt. Det finns en glädje och en spontanitet i dessa stjärnor som vi inte har sett till på länge.

Söndagens underbara fullmåne kommer att infalla i ditt äventyrslystna 9:e hus. Härligt! Det här öppnar dina vyer och horisonter för nya intryck, studier, utveckling och kanske även resor. Ja, även om det kanske inte går att ta sig iväg omedelbart så kan även planläggningen ge dig glädje.

Fiskarna

Ja, världen gick igenom den årliga efterlängtade övergången till sommarhalvåret och Solens entré i Väduren. Det är en härlig, progressiv energi i dessa stjärnor. Det är uppåt och framåt du vill nu. Merkurius befinner sig fortfarande i Fiskarna och agerar språkrör och idéspruta. Massor kan hända i ditt liv nu. Mars som nu är välförankrad i ditt rotsystem (Tvillingarna och 4:e huset) ger dig styrkan. Att Mars i slutet av veckan möter upp med Norra Noden är oerhört intressant. De möten och kontakter som sker nu kan vara av karmisk karaktär och mycket utvecklande för dig i nuet men det som sker nu kan vara avgörande på sikt. Man kan inte se det klar för än om något år i framtiden men detta är icke desto mindre en tid att notera.

Solen, Venus och Kiron befinner sig nu i ditt ekonomiska 2:a hus och under den kommande månaden kommer du att kunna göra väldigt bra ifrån dig och få ekonomin på fötter – vilket kan vara både välbehövligt och efterlängtat. Om du någonsin tvekar på dig själv – titta bara på var du befann dig förra året och jämför. Visst kan du själv se att du utvecklats och gjort framsteg?

Söndagens fullmåne äger rum på 8° i Vågens tecken och i ditt 8:e hus. En spotlight som lyser upp din själs innersta hemligheter? Intressant Fiskarna..

Horoskop av Damernas värld

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer