TRYING OUT "THE ORDINARY"

Heej på er! Idag är det fredag och det är första dagen som jag börjar känna mig något bättre. Tog mig en långdusch i morse och i god tid så kom det hem en leverans från The Ordinary. Jag har nämligen beställt dem "bästa" produkterna enligt alla olika magasin och jag tänkte testa dem i cirka en månad och sedan komma tillbaka hit med en recension. Vad tror ni om det? Jag tror att det kan bli roligt. För som jag kände så är The Ordinary väldigt spännande, men det är nästan en hel bibel att veta hur man ska använda produkterna, när man ska använda dem och hur ofta. Så jag tänkte dela med mig av det den forskning som jag har gjort om de produkter som jag har beställt hem.

Natural moisturizing factor kräm - En dagkräm som ger fukt, fukt & fukt. En produkt som funkar för alla olika hudtyper, jag har en något torrare hud och denna produkt tror jag verkligen kommer hjälpa mig nu inför det kalla vinterhalvåret som vi har framför oss. Alltså en riktig fukt booster.

Hyaluronic acid 2% + B5 serum - Detta är ett serum som innehåller hyaluronisyra. Ett ämne som tränger sig ner i huden och återfuktar riktigt bra. Även denna produkt passar alla hudtyper. Detta är en återkommande favorit hos mig (ja denna produkt är inte ny för mig utan har redan gått igenom 2 flaskor). Så ett stort tips redan nu.

The Ordinary 100% Organic Cold Presses Rose Hip Seed Oil - denna olja har jag hört väldigt mycket gott om. Denna ska appliceras på kvällen och sedan återfukta huden. Passar alla hudtyper.

AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution Mask - Denna ansiktsmask kan nog vara en av The Ordinary´s mest omtalade produkter. Och ja även denna har jag köpt tidigare och jag säger bara wow. Det är en stark, exfolierande ansiktsmask som ska sitta på huden i MAX 10 min. OBS. Mycket stark. Så innan applicering ska huden vara rengjord och knappt rörd. Alltså ingen exfoliering, vaxning eller annat som tar på huden. För då kommer det bränna kan jag lova er. Be careful.

Niacinamide 10% + Zinc 1% serum - Tips till er med finnar. Detta serum hjälper mot orenheter, tilltäppta porer och finnar. Ett starkt serum som kräver bra med återfuktning efteråt. Så se till att använda en olja eller en återfuktande kräm.

Salicylic Acid 2% Solution serum - Salicidsyra är det enda aktiva ämnet som kan gå ner i huden och lösa upp tilltäpptheter som redan finns. Antingen kan man applicera serumet på specifika områden eller så lägger man ett tunnt lager över hela ansiktet. En storfavorit.

Azelaic acid suspension 10% kräm - Denna krämen är sinnesjuk. Denna kräm jobbar på att göra hudtonen jämnare. Och detta är en av dom produkterna som man ser skillnad på huden direkt med.

The Ordinary Caffeine Solution 5% + Egcg - En av The Ordinary´s få ögonprodukter. Detta är ett ögonserum som hjälper till att pigga upp, ljusa upp och bli av med puffiness kring ögonen. Passar dig som vill minska mörka ringar och påsar under ögonen.
High - Spreadability Fluid primer - Denna primer köpte jag för ca ett halvår sen och det är nog fasiken en av dem bättre primers som jag har testat tidigare. Det är en silikonbaserad primer som ger ett lent, jämnt och fint resultat.

Xoxo. C

Gillar