F/W SHOES -20

Här har vi en salig blandning av olika typer av höst & vinter skor. Alla skor är från Zara och jag vet att det kan bli tjatigt med att jag bara länkar från Zara men eftersom att jag nästan enbart handlar min basgarderob därifrån så känns det naturligt att tipsa om deras kläder. Så iallafall, här har ni som sagt lite olika modeller på skor och som ni kanske vet, så går deras skor från storlekarna 35-42 vilket är så bra. Så ett tips till er!

Om vi ska prata om modeller, så är det ju väldigt mycket boots som gäller i vinter. Just för att det är varmt och skönt för fossingarna men också för att det är klassiskt och går med dem flesta looksen. Sen är ju ett par stövlar ALLTID ett säkert kort. Ett par drömskorsom jag har fallit för är från KHAITE men dem kostar ju x antal tusenlappar så det för bli paus på dem, däremot så släppte Zara en look alike som jag klickade hem direkt. Dem ��r verkligen perfekta och dem fulländar min sko garderob för SS20.

Så mina tips till er är:
1. Satsa på en klassisk sko som kommer passa in i DIN garderob, kör inte på trender utan köp en sko som du är din stil och som du känner att du har användning för. Om det är en sko med snörning, utan snörning, högre skaft eller lågt, tjockare sula eller tunnare. Ja hitta den sko som passar dig

2. Kör på en klassisk färg som du inte kommer tröttna på. Detta för att den ska hålla under flera år.

3. Bekvämlighet och rätt storlek är A och O. Nej men för oss som har en såpass lång och kall vinter så kommer du troligtvis bära skorna 50% av denna säsong så att den passar din fot och är skön att gå i är super viktigt. Har du möjlighet till att gå upp en halv eller en hel storlek så gör det. Där du kan sätta på dig en tjockare strumpa om det blir för kallt.

4. Det är verkligen så många kedjor som släpper superfina boots denna säsong så köp inte hem första bästa, utan häll upp en kopp te, tänd ett ljus och leta i lugn och ro efter en sko som du tror kommer passa dig.

5. Ta hand om skorna, glöm inte att smörja skinnskor så att dem inte torkar ut, rengör dem och ge dem lite extra kärlek. Väljer ni skor med mocka så glöm inte att impregnera då mocka är väldigt känsligt mot vatten!

Xoxo. C

Gillar