10 saker att göra hemma

1. Hemmaträning. Byt om till träningskläder och kör ett hemma träningspass. Sätt på ett träningsprogram och följ. Andas och gör det för dig själv i lugn och ro. Träningsredskap från Casall HÄR.
2. Baka en riktig kladdig kladdkaka, receptet hittar ni HÄR, från fina Gertrude Tornvall.
3. Långpromenad, gå ut och ta dig en riktig mysig promenad, ta på dig varmt, brygg en kopp kaffe och sätt i lurarna. Njut av lite egentid.
4. Rensa, gå igenom varje skåp och låda i hemmet och gör en riktig rensning. Även om det kan se ut som ett bombnedslag så kommer det vara värt det sen när du öppnar skafferiet och allt står prydligt och fint.
5. Sov. Ta en extra sovmorgon och ta ikapp på timmarna som du har missat.
6. Date-night hemma. Fixa i ordning med en riktig god middag och tänd lite ljus. Svira om från mjukiskläderna och klä upp dig och känn dig lite extra piffig.
7. Läs eller lyssna på en bok. Ta tag i läsningen som du inte har haft tid för.
8. Ring. Ring upp dina vänner, mor & farföräldrar som du inte har möjlighet till att träffa nu. Jag kan lova er att ni kommer göra deras dag.
9. Börja julpynta. Det är snart första advent och jag tycker verkligen att man kan få börja julpynta. Sätt upp lite julbelysning och börja känna julpirret.
10. Hemmaspa. Detta är något som jag älskar och som jag prioriterar högt. Ta en långdusch, tänd ljus i badrummet. Unna dig en hårinpackning, raka benen och smörj in dig med din favorit bodylotion. Min favorit HÄR. Lägg en ansiktsmask och sätt på lite musik.

Xoxo. C

Gillar