​Hej på er, jag heter Channa Linder och är 15 år gammal. Jag skulle beskriva mig själv som väldigt social, målmedveten och godhjärtad. Mina största intressen är att dansa och skådespela. Jag tycker också om att sjunga, men det var mer aktuellt för ett halvår sedan. Jag går i teater varje ondsdag och där trivs jag väldigt bra. Jag älskar att spela teater och det har jag gjort sedan jag var väldigt liten. På fredagar dansar jag även Hiphop och det är också väldigt roligt. Något utöver aktiviteter som jag verkligen tycker om, är att spendera tid tillsammans med min stora familj. 

Min familj består av: Pappa Peder 54 år, Mamma Maria som snart fyller 50, Storebror Mathias som är 30 år och hans dotter Tindra som fyller 7 år i November, Storebror Jonas som är 28 år och hans barn Nova som fyller 7 år i December, Noel som är 4 och Nicky som är 1,5, Jonas får även sitt fjärde barn i början av nästa år. Sen kommer storebror Kim som är 26, han har inga barn ännu. Sist kommer storebror Johannes som är 10 år äldre än mig, det vill säga 25 år. Han har ännu inte heller några egna barn, men har 2 "extrabarn" som jag tycker väldigt mycket om. 

Där hade ni min stora familj, jag är då alltså sladdis och mamma och pappas femte och sista barn. 

Nu tänkte jag avrunda detta inlägg, men jag kan lova att det kommer komma många fler då jag verkligen tycker att det ska bli jätteroligt att få dela med mig av mitt liv! Men tills vi hörs igen får ni ha det jättebra! Bye!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments