Du har väl inte missat att testa på vår älskande c9? Som är ett kickstart för dig som vill rensa kroppen och påbörja hälsosammare livstil. C9 består av aloevera som är färskt, bättre än så hittar man inte. (Aloevera finns även i smaker) Finns även annat bra, krämer?

Bild resultat 😍 vi har även vår grymma tandkräm som visar resultat efter en veckas användning. Aloe jojoba schampo som är för alla hårtyper, man får så friskt och tjockt hår av användning, finns även balsam.

Frågor? Hör gärna av dig så hjälper jag dig.

Xoxo Chanel

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är jag den enda som hatar att vara sjuk? Har liksom behövt åka in idag för hur illa jag mådde. Det är därför jag inte har haft möjlighet att uppdatera. Hur har ni haft det?

I tisdags så befann jag mig i Stockholm, var i salongen sen gick vi och käka, det blev en mysig dejt.
😍

Har jobbat annars sen dess, och det är precis vad jag gör just nu. Mår lite bättre än imorse, vi får se hur jag mår imorgon då det är virus som kommer och försvinner hur som helst.

Det är ju lov nästa vecka, som ni vet så går jag i 3 ring alltså det är inte mycket kvar till studenten, jag har fått hem min student mössa och vi har planerat lite vad vi ska göra osv. Ni får mer info när det är dags, nu ska jag fortsätta jobba och krya på mig själv. Kram

Xoxo Chanel

Likes

Comments

Godmorgon fina!

Det blev trots allt cardio, men fick ta en promenad till gymmet och utnyttja löpbandet istället då det är iskallt ute. Det är verkligen dags för sommar!!!

Tänkte dela med mig lite motivation, hade tänkt vara på gymmet vid 6 imorse men jag valde och sova lite extra, sen tänkte jag amen vi skippar idag och tar det imorgon istället, men nej. Visst jag var här två timmar senare än det jag planerade, fast vad gör det imorgon? Det är en ny dag, och som en utmaning för att inte slippa cardio på morgonen kommer jag faktiskt försöka springa vid 6 imorgon. Liksom det är en liten tävling mot mig själv, tills jag får det som en rutin. Hur funkar det för er? Testa med detta, man behöver ju va envis för att ta tag i saker. Hade det varit enkelt så skulle väl alla göra det!

When life knocks you down, calmly get back up smile and very politely say ”you hit like a bitch”

Xoxo Chanel

Likes

Comments

Är jag den enda som älskar att läsa böcker? Man vet direkt vem jag är så fort jag besöker bokhandeln, brukar gå runt i timmar och leta efter nåt intressant och så går jag ut där ifrån med påsar fullt av böcker som jag köper. Det är så härligt att läsa, man kommer in i en helt ny värld.

Hur har söndagen sett ut för er? Jag har tillbringat den i mitt rum, jag har rensat och slängt massa idag, vi får se hur det går för mig. Då jag vill möblera om.
Jag har så många ärenden att fixa imorgon, jag hoppas dock att jag hinner börja min morgon med cardio. Har ni planerat nåt kul?

Bjuder på den här fina bilden som jag tog i somras när jag var i canada, det var så härligt. Hade tankar om att flytta och fortsätta plugga college där, får se hur det blir med det.

Xoxo Chanel

Likes

Comments

Namen hej! Titta vem som är tillbaks med skrivandet, hehe it’s me. Mitt namn är Nermin, kallas för Chanel då det är mitt mellannamn.

Ägde en blogg på devote för några år sedan, kände att det var dags att komma tillbaks igen. Men den här gången ville jag testa blogga på nouw. Då jag hört massa bra om den!

Tänkte bara bjuda lite på mig själv, jag går mitt sista år på yrkesgymnasiet en liten skola med stora möjligheter, ägnar min tid och kärlek till mitt frisör yrke. Mellan åt så jobbar jag på olika hotell restauranger, jag ansvarar för frukosten, då och då kör jag kvälls pass. Jag jobbar även med mitt älskande företag forever living, ni lär läsa massa inlägg, tips och annat skoj om det. Följ gärna min resa så får ni lära känna mig bättre.

Xoxo Chanel

Likes

Comments

Instagram@beautybyychanel