Header

Buy your Yeezy Boost from @SweSneakers do not forget the competition that ends March 31! you still have the chance to win Yeezy 350 !! Good luck @SweSneakers (Instagram)

Likes

Comments

Likes

Comments

Var precis med Amanda, vi har suttit och tittat på worldstar i flera timmar. Det finns ju inte så mycket att göra nu när det är så kallt ute... Fast jag gillar att gå ut på promenader typ två gånger om dagen. Då känns det som att jag rört på mig lite iallafall, haha.

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade för typ 1 timme sen, har jätteont i halsen... Har glömt att använda halsduk, det är alltid så för mig! Att ha ont i halsen e nog det jobbigaste som finns tycker jag, man orkar knappt prata. Så jag stannar hemma idag, får dricka massa te!

Likes

Comments

Sitter och äter kvällsmat och kollar på Wordstar. Idag var jag och gjorde fransarna, är super nöjd. Såå skönt att slippa mascaran, gillar verkligen inte att ha mascara haha! Men när jag var klar med fransarna så åkte jag och åt med Samra. Efter det åkte jag hem och var med familjen. Spelade FIFA med min bror lite, inte för att jag kan spela precis haha.
Nu ska jag stänga av allt och lägga mig, godnatt!

Likes

Comments