UPPDATERING SEN SENAST

Oj, det blev en liten bloggpaus på nästan en vecka där! Hade noll inspiration pga skolan och alla mörka kvällar som gör att det inte går att fota, så det blev inget bloggande men nu är jag tillbaka med inspiration igen så! :D

Tänkte köra en liten catch up vad jag haft för mig de senaste dagarna. I fredags lämnade jag ju in mitt PM och efter det gjorde Alex bananpannkakor till lunch. Så himla gott! Toppade med grädde och nutella för det var ju trots allt fredag så why not ;) Resten av dagen tog jag en riktig slappar-dag. Hade varit så stressad och spänd hela veckan över mitt PM så när jag väl skickade in det så släppte så mycket spänningar. Låg i sängen och kollade på serier hela eftermiddagen innan vi lagade tacos till middag. Riktigt skön fredag efter en så mentalt påfrestande vecka!!


I lördags mötte jag upp Sonja för lunch inne i stan. Hon föreslog att vi skulle äta Poké bowl och jag är ju ganska skeptisk till ny mat (tyvärr) men alltså är såååå glad att jag testade för detta var så gott?! Om ni inte ätit det så måste ni testa! Så fräscht och mättande, och ett gott alternativ till sallad och wraps. Tycker mest det bara finns just sallader och wraps om man ska försöka äta "nyttigt" i stan men detta är ett grymt tips :D Vi åt på ett ställe som heter Poh-Keh som låg ganska nära centralen här i Göteborg, supermysig inredning och fräsch och god mat så testa det om ni har vägarna förbi!Så, har inga fler bilder från helgen tyvärr! Jobbade i söndags och igår hade jag heldag i skolan. I söndags, typ två timmar innan vi skulle iväg till jobbet så startade Alex igång värsta ommöbleringen här hemma. Var ganska skeptisk men det blev sååå bra! Vi hann inte klart i söndags så det var kaos här hemma när vi lämnade och igår eftermiddag trodde jag alltså att jag skulle komma hem till kaos, men han hade fixat klart allt medans jag var i skolan, hur snällt?! Blev så lyckat så är superglad och kommer typ inte vilja lämna lägenheten idag hahah!

Det var allt för nu, ska äta lite frukost nu och sedan plugga (as per usual), ha det fint så hörs vi snart igen!! <3

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Mums vad gott det såg ut 😍👏🏻nouw.com/evelinarou
chanelleersoz
chanelleersoz,
Det var precis så gott som det ser ut! 😉 <3 nouw.com/chanelleersoz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229