THIS WEEKS MOODBOARD

Ny vecka nya mål! Eller nåt sånt haha! Är inte alls så pepp som jag försöker vara, är jättetrött idag men det släpper nog sen! Ska försöka träna idag och då blir det nog bättre, är så fruktansvärt taggad så ni förstår inte. Tror det var flera månader sedan jag kunde köra ett riktigt pass!!!!

I alla fall, sitter i skolan och börjar alldeles strax. Tänkte bara kika in och berätta om en liten grej jag tänker göra från och med 1 januari. Minns inte vart jag såg detta, om det var på Pinterest eller Instagram eller vart det var, så om någon känner igen det får ni gärna claima idén i kommentarerna haha (alltså inte min idé från början!).

Så tanken är då, från och med 1 januari, att varje gång det händer något litet positivt eller någonting som jag är tacksam över, så ska jag skriva det på en lapp och lägga i en burk. Och så kommer jag hela tiden se hur burken fylls på under året! Där jag läste detta så stod det att man kunde öppna burken 31 december och tänka på året som gått, men jag ska nog göra så att detta blir en månads- eller till och med vecko-grej för mig så att jag alltid håller humöret uppe! Typ på söndagar, kolla i burken vad för små positiva saker som hänt under veckan och då känns kanske inte allt så trött och tråkigt längre, eller vad tror ni? :) Tror i alla fall det blir en mysig sak för att uppskatta de små sakerna här i livet och inte försvinna i negativa tankar!

Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Vilken bra idé! <3
nouw.com/tiffanykarlsson
chanelleersoz
chanelleersoz,
Visst är det?😃😍
nouw.com/chanelleersoz
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Vilken fantastisk idé. Får hoppas du har en burk full av lappar om ett år.
nouw.com/jossustravelpics
chanelleersoz
chanelleersoz,
Det får vi verkligen hoppas!! <3
nouw.com/chanelleersoz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg