Header

Vart uppe i mitt "hem land" som vissa säger och firat Valborg och gått på rättviksmarknaden. Så oroligt mysigt att komma upp och få träffa alla nära och kära och lite där till. Det var fyra helt underbara dagar. Fick även uppleva snö. Helt otippat, men det kom några centimeter när jag och mamma gick hem från grannen på torsdagsnatten.
Fick uppleva nostalgisk musik från högstadiet och gymnasiet, tillsammans med Goa drinkar. Så mycket mer hände, så nöjd, så less på let it go låten från frost, kommer ta ett tag innan jag kan lyssna på den igen. Samman fattar här nedan med lite bilder från helgen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter att ha lämnat hotellet i kap verde för 14h sen sitter jag nu på Arlanda och väntar på tåget hem. Mamma ligger bredvid och sover. Vilken resa vi haft. Dock inte så mycket sömn inatt så känner mig inte så värst pigg eller fräsch. Men känner av att solen tog igår och hur det bränner gott på ryggen. Iallafall så rekommenderar jag detta land om man vill ha avkoppling och vara runt människor som bara tar hand om en. Finns några som jag kommer sakna och som det var ledsamt att säga hej då till. Nu dessvärre tillbaka till verkligheten. Hade så gärna velat stanna en vecka till. Men verkligheten är inte så hemsk som jag fick det och låta, man ska svara tacksam att man bor i Sverige och har det så bra som man har det!!
Lite bilder från sista dagarna!

Likes

Comments

Möte upp mamma vid sex tiden idag på Arlanda. Blev en lite köttbit då båda var riktigt hungriga. Lämnade väskorna på rest and fly och tog en promenad på Arlanda. Avsluta det med mousserande och glass innan läggdags. Så nu ska vi lägga och har ställt klockan på 04.45. Yes, så god natt!

Likes

Comments

Fastna helt för den här låten när jag åkte till jobbet idag. Sååååå underbart bra!!!


Likes

Comments

Inne på fjärde dagen med värk i kroppen, hosta konstig i halsen och nu har även ena örat börja värkt. Bästa är ju att febern inte är lika hög som i början av vecka. Men nu kommer örat istället. Vet inte när jag var hemma och var så här dålig sist. Men att ligga i sängen dag in och dag ut. Att det kan vara skönt. Bara en sån sak att inte känns att man måste göra nåt. Helt glömt av att det var så här att vara sjuk.
Men nu till nåt trevligare. Vill dela med mig av lite bilder som togs när jag och mamma var i Stockholm i helgen. En riktigt mysig helg blev det, men mycket snö. Kanske därifrån förkylningen kommer. Det var iallafall en mysig helg med mycket avkoppling och ingen stress. Bara gjorde det vi kände för. Kunde inte bli en mysigare helg. Plus att jag hann träffa bror Jens på fredagen innan mamma kom.

Nu ska jag se lite star wars. Helt fast vid det.

Likes

Comments

Fredag: aggressioner till max och så mycket kärlek på en gång samtidigt som kroppen ville lägga av.

Lördag: lycka, rädsla och så tacksam för vad kväll gav.

Söndag: helt färdig, länge sen man sov så mycket. Och så mycket kärlek, snarkningar och julkänslan på sammagång.


Måndag: ta tag i saker dag, samtidigt mycket vila, kärlek och ledsen att man inte kan krama om nära när dem väl behöver det. Grym kväll med grymma människor.

Tisdag: en dag då alla känslor funnit med allt från kärlek till sorg. Samtidigt som hemmet fått lite kärlek.

Nu ladda inför fem sista julrusch dagarna och hoppas att kroppen är lite mer utvilad än den var för fem dagar sen. Och att huvudet är med lite mer. Spännande och se hur dem sista dagarna innan jul ser ut. Vet att jag kommer få träffa min farmor i slutet av veckan, vilket ska bli så kul, och att tomten hittat mig.

Likes

Comments