Instagram @chanapha.i

Instagram chanapha.iInstagram chanapha.iInstagram chanapha.iInstagram chanapha.iInstagram chanapha.iInstagram chanapha.iInstagram chanapha.i

Svar på frågestunden del 1 - mitt liv just nu, mina största drömmar och mycket mer

Hejochhej! Äntligen dags för mig att svara på era frågor från frågestunden jag hade i veckan. Eftersom jag fick en hel del frågor så tänker jag dela upp svaren i två delar. Jag kommer att svara på de 5 första frågorna idag.

Har du lidit av någon psykisk sjukdom?❤️

- Nej, det skulle inte jag vilja påstå. Kram <3

Vad jobbar du med? <3

- Just nu jobbar jag tyvärr inte. Pluggar på Karlstads universitet! <3

Vilket är ditt favorit sminkmärke? ☺️

- Hmm vad svårt då jag inte är någon sminkfantast men en produkt som jag använder dagligen är ett läppstift från Tom Ford. Färgen är så himla fin och sitter kvar hela dagen!

Vad fick dig att börja blogga?

- Jag minns så väl hur jag för cirka 5 år sedan satt och läste jättemånga bloggar. Det var alltså 10-15st per dag. Så någonstans där ville jag också veta mer om bloggvärlden, och så wooops här är jag än idag.

Vad är det du pluggar? 😊

- Mitt program heter Medier och Kommunikation: Digitala Medier och Analys, kort sagt är att jag läser medier och kommunikation men mer inriktat mot analysdelen.

Vilka är dina största drömmar i livet?

- Just nu drömmer jag mig bort till Stockholm. Att jag äger en fin lägenhet på Kungsholmen, bor med killen i mitt livet och jobbar på någon häftig mediebyrå. Så underbart! Sen vill jag även fortsätta att ta bloggen till en ny nivå :-)

Det är allt från mig denna gång. Jag kommer att svara på fler frågor inom kort så se till att missa det genom att följa mig på Nouw.

Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Chanapha
Chanapha,
Så kul att du tycker om inlägget <3nouw.com/chanapha
simoneeriksson
simoneeriksson,
Så roligt att få veta lite mer om dig!<3nouw.com/simoneeriksson
Chanapha
Chanapha,
Åhh vad roligt att höra 😃 Kram <3nouw.com/chanapha
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229