You are so little compared to the universe
but yet you are so powerful cause the universe is in your head.
BILDER, VARDAG

Hej

Vad vore jag utan redbull och kaffe? På senaste tiden så har jag blivit en kaffe människa, och det spelar ingen roll om den är utan socker och/eller mjölk ge mig bara min kaffe haha! Och redbull är bäst under dagen, finns inget bättre! För mig är det inte bra och dricka kaffe efter 15-17 tiden, då slutar det med att jag inte kan sova på natten. Då brukar jag vara uppe hela natten och ångra att jag ens börjat dricka kaffe och tänka på hur många timmar jag kunde ha sovit om jag ens kunde sova 😅
Meeen förutom det så sitter jag i bibblan idag, gör lite uppsatser som jag har, och efteråt så ska jag till vård centralen och kolla upp en sak, sen efter blir det väl det vanliga, äta, träna, duscha, och slöa, I LOVE IT!
Jag ska blogga lite till när jag kommer hem senare.
Pusspuss 💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

VARDAG, BILDER

Hej allihoppa!

Idag har jag varit i skolan, en helt vanlig skoldag, och så åkte man hem som vanligt då. Har en tvätt tid kl 19, och tänkte hinna plugga, äta och träna innan det. Så får vi se om jag hinner med ett till text inlägg, men hursomhelst så ville jag dela med mig min dag med dessa underbara bilder. 🌷

Likes

Comments

INSPIRATION, TIPS, VARDAG

Hej.

I många många år var jag så vilse, jag visste inte vem jag var, visste inte vart jag skulle, visste inte vad min mening var här och jag hade ingen bra syn om mig själv på grund av hur jag hade det i livet. (en dag kan jag gå in på det, men inte idag, idag vill jag bara säga till er att det finns hopp.)

Under alla dessa år så såg hittade jag inget jag på riktigt njöt, utan jag hittade saker som jag njöt i stunden och som jag mådde dåligt av efteråt. Och detta ledde till en ond cirkel som var svår och ta sig ur. Jag visste vad som var bra för mig, men ändå gjorde jag det som var dåligt för mig för att snabbt må bra i stunden, men som sagt det var svårt och ta sig ut ur den situationen.

Jag hade nästan glömt hur det kändes och vara glad, jag hade glömt och se världen så som den är, jag såg världen genom den bilden jag hade i mitt huvud. Det var kaos i mitt huvud, jag såg världen som kaos och på grund av det så var mina handlingar kaos.

Jag pratar om depression och ångest och hur blind den gör en människa, hur blind den gjorde mig.
I denna blogg så vill jag prata om depression, ångest, hur man tar sig ut ur det, hur man blir sitt sanna jag osv. Häng med
(nej jag är ingen psykolog eller så, men jag har egna erfarenheter som har hjälpt mig och som kan hjälpa andra.

Likes

Comments

1 här - 2 här - 3 här

Tre super duper snygga beige jackor, som är väldigt trendigt och inne just nu, du kan styla jackorna med till exempel färgen vit, beige, militärgrön, svart och chreamvit. 

Likes

Comments

Hejsan bloggen, i denna inlägg ville jag visa lite nytt jag har köpte, och ni kan även gå in beställa hem det jag har köpt

beyoncé parfym & doft på nätetlady gaga parfym & doft på nätetone direction parfym & doft på nätet

                                 Heat rush                                      Fame                                                   Our moment                    

Beyonce Heat Rush, 100 ml för 169 kr, klicka här för att klicka hem!

One direction our moment, 50 ml för 119 kr, klicka här för att klicka hem.

Lady gaga Fame, 50 ml för endast 139 kr, klicka här för att klicka hem.

Likes

Comments

Hej allihoppa!

Idag tänkte jag ta och prata lite om självbild och självförtroende och vad vi tjejer eller killar borde känna till och tänka på helt enkelt. Och då hoppas jag såklart att denna inlägg hjälper er på något sätt, får er inse saker och ni får med er någonting härifrån liksom.

1. Ni är inte skyldiga någon att vara fin eller att ha den "perfekta" kroppen. Du är absolut inte skyldig någon på denna planet om ditt utseende, Så om någon till exempel kommer fram och är otrevlig om hur det ser ut eller hur du är så har du rätt och ignorera och bara skita i dem. Vad kan dem göra ändå? deras åsikter borde inte ändra sättet du ser dig själv på. Du, jag, hon, han.. ALLA VI människor har något vi är missnöjda med liksom, det du kan göra då istället för att klaga är att lära dig och älska dina "fel".. det du är missnöjd med så att säga. Så min första tips är att du inte är skyldig någon om ditt utseende eller hur du klär dig och det behöver du liksom ha i baktanken, glöm aldrig bort det.

2. Folk i tidningar/ Tv reklam /social media.. osv ser inte ut så i verkligheten. Denna punkt känner ju nästan alla till, Men ändå så försöker dem flesta unga tjejer.. eller killar att se ut som folk på tv och sociala medier. Och det är många som blir liksom deprimerade, hamnar i anorexia för att dom helt enkelt försöker se "perfekta" ut och för att dom inte lyckas se "perfekta" ut så uppstår det problem med självförtroendet. Detta är ju något vi ser överallt vi blir hjärntvättade av median om hur man "egentligen ska se ut", Man ska alltså enligt median ha den perfekta kroppen, perfekta håret, perfekta, näsan, perfekta, brösten osv. och då gör ju liksom människorna vad som helst för att kunna vara den "perfekta tjejen" eller den "perfekta killen". Men i verkligheten är vi alla människor och vi alla har fel, vi har stretchmarks, vi har ärr, vi gör misstag, vi har pigment fläckar och det är inget fel med det för att VI ÄR MÄNNISKOR. vi ska inte sudda ut verkligheten och bli hjärntvättade om median, Som ni vet så photoshopar dom bilder och videos i sociala medier och i median, vilket vi inte kan göra i verkligheten och ibland så glömmer människor det.

Det här är bara några av väldigt viktiga punkter både tjejer OCH killar borde känna till. Att först och främst älska sig själv är det allra viktigaste men det är även det allra svåraste. 

Håll utkik till fortsättningen..

Likes

Comments

Tjena bloggen!

Vad skulle ni säga om jag heeelt plötsligt bestämde mig för stoppa mitt finger i eran rövhål.. för att jag helt enkelt "vill" och för att jag kan? min gissning är att ingen.. INGEN jävel skulle tycka att det är okej. Finns det då skillnad mellan min fråga och våldtäkt

Tänk er så här.. ni är hemma hos någon och på rummet ser ni att dom har lämnat 500 kr på deras bord i deras rum i deras hus. Så du bestämmer dig för att ta den utan att fråga för att det helt enkelt ligger där och för att du kan, ÄR DET OKEJ DÅ?.. nej absolut inte det är endast okej om du får dessa pengar eller frågar och det är okej. Det är precis så med våldtäkt, det är inte okej med våldtäkt.

I dagens samhälle så lär man flickorna att klä sig rätt.. inte vara för naken.. inte attrahera killar för mycket för att det kan leda till våldtäkt. Hur i hela friden är det bättre att man lär flickorna att dom gör fel? att det ligger på deras ansvar och bli våldtagen? det är alltså precis som att säga, "killar ni får våldta tjejer som klär sig för naket". Vi måste istället börja lära killarna att respektera alla kvinnor i deras kläder, lära killarna att hantera sig oavsett om tjejen är halvnaken eller inte. Sättet en kvinna klär sig borde inte vara ett bekräftelse på att hon vill ha sex, att hon vill bli våldtagen!! Vi måste lära killarna att nej betyder nej.


​Jag kan skriva så mycket om just våldtäkt. Men tänkte avrunda det här och avsluta inlägget. Kommer definitivt att skriva mer om våldtäkt i framtiden. Så håll koll på bloggen.

Likes

Comments

​Hej allesammans. jag har återigen beslutit mig för en helt ny blogg, just för att jag känner för det helt enkelt. I denna inlägg får ni se vem jag är och självklart får ni läsa lite om vem jag är obviously.


Jag kan väl börja med att säga vad jag heter, Chaltu.. du uttalar det "S H A L T U" Alltså precis som det ser ut att låta. Jag är en tjej på 19 jävla bast.. skit kan fortfarande ej fatta att jag är 19, tiden flyger bara förbi! howevz så bor jag i Stockholm, har bott här sedan 2011, innan det så var jag en norrlänning från Skellefteå. Jag tror det räcker för första inlägget, man vill ju inte avslöja för mycket redan i det första inlägget. see you later guys då! ha de gött👄

Likes

Comments

Instagram@chaltu.sani

Nouw Magazine