Hej igen! Meja Fredriksson som brukar fotografera mig och hästarna på träning och tävling har skaffat en fotosida. Kika in där så finner ni bilder på mig.

Klicka här för att komma till sidan!!

Foto: Meja Fredriksson
Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad för disciplin rider du just nu?
Hoppning och fälttävlan

Om du var tvungen att byta din disciplin, vilket skulle du välja?

Dressyr haha

Vem är din ryttaridol? Rolf-Göran Bengtsson

Finns det någon ryttare du tycker mindre om? En deeel ja


Beskriv din dröm häst ... ras, färg, märkning, sitt namn .... (om du har din, skicka en bild)? Har min drömhäst och det är Lisa. punkt


Förklara eller skicka en bild av hästen du rider? Rider just nu 3 stycken hästar, Kotten Ava och Lisa. Men skulle säga att alla 3 är väldigt olika i ridningen. Ingen av dom är ´´lätta´´ utan ligger mkt jobb i sadeln.

Vad skulle du göra om du var tvungen att sluta rida?
Börjat på någon annan rolig sport eller fortsatt att fotografera hästar på tävling osv.

Vilken är din bästa prestation på en tävling? Hm, skulle säga att det nog var på runsten när jag hoppade två LB i svelandcup. Petade sista hindret, surt

Vilken är din favorit häst blogg? TeamTyra.se

Grupplektioner eller privat?
Varför? Beror helt på vem man tränar för, men tränar hoppning i grupp för Marcus och det funkar ju :D

Hur högt vill du hoppa?
Det högsta, såklart

Vilken nivå dressyr gör du? LB

Vilken nivå fälttävlan gör du?
P80

Cross country colors?
Vilka är de? Haha hade orange förut, nu marinblåå, så tråk haha

Vilka färger ser bra ut på din häst? Lisa passar i mörka färger, dvs mörk grön, marinblå, svart osv.

Dina åsikter om Rolkur? Kan inte uttrycka mig något jag inte är insatt i

Förra gången du red ... var det bra? Yes, ute på fina L

Om du kan tillbringa en dag med någon ryttare.... vem skulle du spendera den med ... Vad skulle du göra? Hade lätt velat spendera den med Ludwig Svennerstål, han är asskön haha

Hjälm eller ingen hjälm ... dina åsikter? Hjälm självfallet

Vem var / är ditt första häst?
Bilder eller beskrivning
Mascot, en söt sagoponny jag fick när jag var 7. Han var b-ponny och super söt. Lite avancerad för mig då så vi sålde honom :)

​Mina b-ponnysar haha, tyckte om alla lika mycket!!

Likes

Comments

Haha, Lisa fick lite lördagsfix aka spa idag. Köpte två spikmattor idag till hennes rygg. Så hon fick back on tracken och spikmattorna med ett fleace över. Myspys. Red ut henne idag med, gick bra. Lite ont i ryggen sen min ofrivilliga avstittning igår på kotten. Hm, lite ont i rygg o hand men annars lever jag.


2012, va såååå lycklig när jag fick min drömponny, haha bägge vi så småå

Likes

Comments

Hej! Idag kom äntligen mitt packet från back on track. I så låg ett par stallbandage i strl M och även en patron till min blåsväst som jag har i terrängen.
Idag stretchades Ava och sedan skrittade ut 10-15 minuter för att sträcka på sig. Träningen igår var nog rätt hård då hon kändes lite trött och seg idag.
Lisa red jag nu på kvällen på ridbanan. Jobbade låg form i trav, lite bommar. I galoppen jobbade jag lite att hålla en lugn men stark galopp. Och lite olika öka/minska mellan två bommar. Hon kändes super fräsch.

Igår så terrängtränade jag Ava för Anna. Det var vår första terrängträning tillsammans och hon var SÅ fin. VÄLDIGT pigg och glad haha. Vi avslutade med att hoppa en bana men på 3dje hindret snubblade hon över och det blev en ofrivillig avsittning hahha. Hoppade upp igen och hon hoppade hela banan så fint, något trött kanske så hem å träna kondition. Även så kul att hennes ägare Martin kom och kollade hela träningen. Vill även tacka Martin och Karin för förtroendet :) Så kul att jag får träna o tävla fina Ava.
I gruppen efter mig så tränade Anna min unghäst Kotten. Det var första gången hon satt på han men det gick jätte bra och dom hoppade många fina språng. Anna red verkligen Kotten super bra vilket känns skön inför deras tävlingsdebut.

I helgen ska hästarna gå lite kondition allihopa. Måndag ska Ava hoppträna för Ragna, ska bli väldgit kul då jag aldrig tränat för henne. Hon är ju tränare i vår ridklubb och hört mycket bra om henne så det ska bli kul. Vanligt fall hopptränar jag för Marcus Westergren.
Chablis och jag lite sådär in action ;)

Likes

Comments

Fullt ös i stallet igår, red alla 3 stjärnor och hovslagarn va upp och alla vart fina om fötterna. Städade även lite i stallet, mockade ur Avas box och la in nytt fräscht spån. Ska göra lika hos de andra.
Ska strax dra iväg in till Norrtälje och hjälpa fanny att rida hennes häst. Ska bli kul.
Efter de hem och rida mina egna hästar.
Lisa ska gå lite lika som igår på banan, kort pass men jobba i alla 3 gångarter. Juste, provade nytt bett igår, baucher bettet. Det var en helt annan ponny!! Men mer om de sen.
Ava ska gå ut, lite blandat skritt-trav-galopp, öka, minska osv blandat med lite kondition.
Kottis vet jag inte vad jag ska göra med honom, ev vila men annars ut han med.

Alla tre hästarna var för övrigt väldigt fina igår vilket är positivt.


Likes

Comments

Godmorgon!!
Vaknade runt sju och solen sken, sommar tänkte jag, rastade Molly en snabbis o Efter de tog jag och mamma ut hästarna.
Men nu börja de spöregna??? vad är detta för sommar?? vill ju ha sol o värme!!
Iallafall, hade tänkt å rida två av hästarna nu på dagen innan hovslagaren kommer. Kotten ska gå kondition ut. Jobba på att hålla ´´fälttävlansgaloppen´´ och få lite fart på han. Ava ska gå dressyr, jobba på mammas order jag fick igår. Egentligen jobbar jag bara på mig själv när jag rider Ava just nu. Hon går klockrent om jag gör rätt så det är mig fokuset ligger på, hur min sits är osv.
Lisa får nya skor idag med och efter det ska hon äntligen ridas efter 3,5 veckors vila!! Ska bli skönt att sätta igång henne igen och tänkt att bara rida mjukt skritt och trav idag på ridbanan 10-15 min.


Ska iallafall pallra i mig tidig lunch nu och sen göra något av dagen.

Likes

Comments

Idag blev vi klara med nya gräsbanan, tack mamma jobbet du gjort!!
Jag invigde banan med att hoppa Ava. Hoppade för mamma och slutade på kanske 1m. Hon hoppade jätte fint och stadigt. I slutet travade vi och jobbade på min sits, mage, ben, blick och hand.
Kottis stod på tur efter de och jobbade han markarbete, hade en bom och han fick mest jobba på att hålla ett samma tempo i galopp och trav. Han sökte sig riktigt fint till handen och jobbade med rygg.
Imorgon ska jag dressyra Ava och Kotten konditioneras, Lisa ska lugnt sättas igång. Skritt, trav och galopp, kort pass men lugnt i ca 2 veckor, lägga in lite bommar osv. Nästa månad börja med hinder och jobba mer. 20 augusti hoppar hon LB på KM är tanken.

Klickade även hem ett par back on track idag och nya patroner till air-västen idag.


​pÄÄÄÄÄÄRLA

Likes

Comments

Vilken dag! Idag var vi på falsterbo, träffade först Ludwig när jag kom dit. Han var jätte gullig och snackade ganska länge med han.
Sen kollade vi Derbyt och handlade lite på Mässan.
Träffade Douglas, Peder & Lisen innan vi skulle gå hem.
Men innan vi gick skulle mamma få någon biolight behandling så då gick jag till några monter och hämtade ut lite saker som Ragna och Anna hade vunnit.
Så nu har jag precis varit ute och käkat på stan å ska mysa ner på hotellet.
Ska cykla imorgon bitti innan frukosten, sen stan å sen åker vi hem vid 3.

Likes

Comments

Packar det sista, halv 6 flyger vi ner till Malmö!!
Lits jobbigt å lämna 3 hästar och en hund i 2 dagar meen vad kul vi ska ha!!

DÄR ska jag rida en dag 😏😉

Likes

Comments