Här har ni en liten smygbild från helgens plåtning i lördags! Woooop 
Och påtal om bilden, fan vad jag vill ha långt hår igen!... Men det kommer snart! :) Likes

Comments

Över påsken så bestämde jag mig för att åka till min pappa som jag inte har vart hos på ca 5-6 månader. 
Har lagat maten i dag, det blev potatis i ugn och kött gryta, mumma mums!!
Vi hade familjemiddag och jag har fått träffa min bror och hans son Melwin. Min pappa bor typ ute på åkern mitt ute i ingenstans så det var en jäkla tur att jag har fått låna en bil av han under helgen så jag kan ta mig överallt! Det är lite jobbigt att bo här när det knappt inte går några bussar dit man ska...

 

Likes

Comments

Oh jag älskar verkligen kärlek, tycker att det är en sån fin och underbar sak som finns!
Sitter och kollar på Hart of dixie och sen kommer en jätte fin scen när folket har klätt ut sig till zombies och sjunger en låt medans två personer friar till varandra.

När man hittar den rätta, då vet man! no
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Likes

Comments


Börjar bli sjukt jäkla trött på kort hår nu! Vill ha långt igen! Bara kunna rufsa till det och låta det vara och det kan se snyggt ut endå, eller sätta upp det i en stor knut, när man har kort hår så kan man ju tyvärr inte göra det... Och de säger jag bara faaan åt! Jag varken plattar eller fönar mitt hår, men det tar endå en sån jäkla tid för det att växa ut, har  försökt med allt för att gå håret att växa, inpackningar, äta bra mat, vitaminer, massera håret, använder bara bra hår produkter, men ändå inget händer...  Tar ju flera miljoner år! sad
Likes

Comments

Har inte bloggat på åratal känns det som! Men nu är jag iallafall tillbax! Wiooo (som Emmis alltid brukar säga, haha älskar fan den tjejen) Min lille björn! 
Men iallafall så har jag inte så där jätte mycket att säga idag mer än att jag har tänkt på massa minnen i dag, speciellt på nyår. Det var så jäkla mysigt och trevligt med massa nära och kära där alla var samlade, saknar också att ha på mig min jätte fina vintage klänning!! Vill bara ha sommar nu så man kan sitta ute och grilla i solen,massa kära vänner, skratta och ha det underbart! Ha klänning och klackar vore ju nått nu! Men buuur lite för kallt för det än! 

Här är iallafall min under underbara nyårsklänning som jag hade på mig. 

Likes

Comments

Då var det dags igen, gymmet! Har aldrig vart en tränings människa innan, men fan jag älskar att gå till gymmet! 
Min bästa Emmis och jag ska träna ihop. Skriver senare sen i kväll för har lika stessigt som alltid när jag ska någonstans! Pussar! no


Likes

Comments


Oh jag är lite pirrig och nervös inför mina två plåtningar denna helg, ska göra värsta badkars grejen i dag så hoppas att bilderna blir bra!! På söndag morgon så ska jag fotograferas ihop med Kochar igen. Ni vet dom där svart/vita bilderna som jag har ihop med en kille, han är det som jag ska fotas ihop med smiley Vi får la se hur detta igår i helgen för det ska nämligen drickas också! 

Likes

Comments

Så som jag har märkt så förstår inte många att man bara är här för att blogga, jag vill alltså inte ha någon ny vän via nattstad eller lära känna någon, jag vill bara vara här för att blogga och inget annat! Hoppas att ni alla förstår men det blir en aning jobbigt!

Likes

Comments

Är det bara jag eller är vintern förbannat tråkig? Jag hatar när det är kallt, det är nog det värsta som finns! 
Jag har precis gått hem i från två kompisar då eftersom bussen aldrig kom... jippi.. det är ju inte en kort väg att gå direkt! 

jag hade ingen mössa, halsduk eller vantar så det kändes typ som att jag förfrös händerna och öronen när jag gick! 
Men nu är jag iallafall hemma och tack gode gud för det! Sitter nu i min säng och snart kommer jocke och filip så ska vi gå och äta pizza! En vesuvio med pommes, sallad och massor av sås på! Jäääävlar så gott! Likes

Comments