//Lifestyle//Entertainment//Beauty//

Hej venner, lige nu sidder jeg i bilen på vej til Berlin.
Når jeg kommer hjem er der mange billeder fra Berlin, men det jeg enligt lige vil sige var at vi ikke har været så aktive men det skal vi nok blive bedre til!
Men god påske ferie.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen,

hvor er det vildt at vi har startet en blog - yaa. Som sagt er vi 2 piger Celine hun er 13 og Helena hun er 12 år. Vi har begge to altid elsket at have profiler sammen vi har fx haft Snapchat, Instagram, Youtube, musical.ly og nu en blog. Som i kan høre har vi haft mange og vi har altid været gode til at holde dem opdateret. Vi bor begge to i Jylland og har været bedste veninder siden børnehaven.

hvorfor har vi valgt at starte en blog

vi har valgt at starte en fordi at vi begge to elsker at tage billeder og på en blog har man muligheden for at vise dem til en masse andre. Vi har også fået en masse inspiration fra youtube og vi elsker også at vi kan have den her ting sammen med at tage billeder osv. Vi vil også rigtig gerne vise vores hverdag til jer og vi håber rigtig meget at i vil følge med.

Hvad kommer i til at se på vores blog

på vores blog kommer i til at se masser af billeder af vores hverdag, venner, DIYs og vi vil også gerne give en masse inspiration til jeres blog eller Youtube kanal. Selvfølgelig også en masse andre spændende ting.

Likes

Comments