Lägg det i Guds händer!

Måste ändå erkänna att rutinen med att blogga helt är borta så på kvällen när jag har lagt mig har jag kommit på att juste, jag har ju glömt att blogga idag.. Men kommer förhoppningsvis snart in i den rutinen igen hehe.
Idag ska jag iallafall till tandläkaren och laga min tand vilket jag verkligen inte ser fram emot. Tycker sånt är så himla jobbigt och obehagligt. Men det är ju bara att gå, sånt som måste göras helt enkelt..
Dessutom har jag ju Gud med mig idag och det känns lugnande. Jag har verkligen försökt lägga det i Guds händer för att jag ska kunna slappna av och inte bli orolig men också för att känna mig lugn och trygg. Jag vet att det kanske inte är värsta grejen att gå till tandläkaren, alla måste ju göra det men jag blir lite nervös och tycker att det känns lite jobbigt. Dessutom spelar det ingen roll hur liten eller hur stor grej det är du ska göra, att ge det till Gud är alltid en bra idé! Snacka med Gud om det och berätta hur du känner, be om styrka, kraft och mod att göra det som du tycker känns läskigt eller jobbigt. Det ger sånt lugn att göra det och då vet jag att jag inte är ensam i min utmaning. Gud kommer vara med mig under hela mitt tandläkarbesök idag, han kommer fylla mig med mod och kraft och det kommer att gå bra. Detsamma gäller dig! Så vad det än är du kämpar med idag, ge det till Gud! Berätta för honom och han kommer vara där vid din sida hela tiden.

God bless!

Gillar

Kommentarer