Dagens vers

Dagens vers

Romans 1:16 (NIV) - For I am not ashamed of the gospel, because it is the power of God that brings salvation to everyone who believes.

Jag älskar den här versen som uppmuntrar oss att inte skämmas över evangeliet och det vi tror på. En väldigt viktigt vers om ni frågar mig. Jag tror många skäms lite över att dom är troende eller på annat sätt har det jobbigt med att vara öppen och ärlig med sin tro. Och jag förstår dom, människor kan vara så dömande och det finns så sjukt mycket fördomar om just kristendom, att det är lite läskigt ibland. Jag har själv ibland haft det jobbigt, det har hänt att jag inte vågat berätta för någon att jag är kristen för att jag är rädd för hur den personen ska reagera. Kommer hen tycka eller tänka annorlunda om mig nu?
Men idag vill jag verkligen uppmuntra dig att inte skämmas för din tro! Stå upp för den och var ärlig om den! Gud gör så mycket för både dig och mig att det inte är okej att vi skäms över den! Gud vill att vi ska prata om våran tro, vara öppen om den och framförallt föra den vidare till andra människor och det kan vi inte göra om vi skäms över den och inte vågar vara ärliga.
Nu för tiden skäms jag inte över min tro då jag är så säker i den. Jag är väldigt ärlig och öppen och det är så underbart att få vara det! Så om du vågar idag så vill jag verkligen uppmuntra dig att våga stå för vad du tro på och stå upp för Gud och hans budskap! Du behöver inte gå ut på gatorna och predika, men berätta det för någon som kanske inte vet det eller dela mig dig av Guds ord på sociala medier. Börja med något litet och se hur det känns. Jag lovar dig det kommer kännas så bra att stå upp för Gud, han som har räddat och frälst dig!

God bless!

Gillar

Kommentarer