Boktips - Ostoppbar

Boktips

Ditt lopp är nu. Det här är ditt ögonblick. När du springer med Gud i hans gudomliga stafett kan du inte förlora. Du löper det lopp du föddes för att vinna. Det är dags att springa på ett nytt sätt. Det är dags att inse att du är ostoppbar!

Så står det på baksidan av boken jag ska tipsa er om idag, en bok som verkligen hjälpt mig och en bok som jag tror kan hjälpa dig också! Boken jag pratar om heter ostoppbar och är skriven av Christine Caine, en fantastisk kvinna som definitivt skriver bra böcker. Den första boken jag läste av henne var ostoppbar och jag älskade den på en gång! Jag tyckte att den var väldigt peppande och gav många bra råd. Jag fick verkligen tänka till när jag läste boken och var tvungen att göra en massa anteckningar för att allt hon skrev var så bra och jag ville liksom komma ihåg det! Den här boken hjälpte verkligen mig och fick mig att inse många viktiga saker. Det spelar ingen roll om du tror på Gud eller inte, det här är en bok för alla.

Här är en av mina anteckningar som jag gjorde:

Jesus sa: för människor är det omöjligt men för Gud är allting möjligt!

• Självklart är vi små, men Gud är enorm.

• Självklart är vi begränsade, men Gud är obegränsad.

• Självklart är vi svaga, men Gud är stark.

• Självklart är vi otillräckliga, men Gud är oändlig.

• Självklart är vi inte perfekta, men Gud är perfekt.

• Självklart misslyckas vi, men Gud sviker aldrig.

• Självklart kan vi välja att stanna, men Gud är ostoppbar.

Även om du känner dig okvalificerad att springa ditt lopp, så är Gud kvalificerad och med sin obegränsade kraft hjälper han dig att göra det omöjliga.

Alltså hur bra var inte den anteckningen? Jag vet att jag skrev av hur mycket som helst från den boken. Dock är det ju lite jobbigt att skriva av så mycket, så när jag läste andra boken av henne såg jag till att ha ett eget exemplar så jag kunde stryka under allt istället! Det var en bra idé hehe!

Här hittar ni en länk till boken. Dock verkar den inte finnas i lagret just nu, men den finns säkert på andra stället också! 

God bless!

Gillar

Kommentarer