Boktips - Fri från skam

BoktipsInnehåller affiliate-länkar

Idag tänkte jag tipsa er om boken fri från skam av Christine Caine, som är en må bra bok skulle jag säga. Hon hjälper en att bli fri från sin skam och uppmuntrar en! Jag har ju tipsat er om en annan av hennes böcker Ostoppbar som jag också älskar! Jag tycker att Christine gör helt fantastiska böcker! När jag läste Ostoppbar gjorde jag jätte mycket anteckningar men när det var dags att läsa fri från skam kände jag att det var ett måste att ha ett eget exemplar så att jag kunde stryka under en massa i boken istället för att skriva av allt! Jag tror inte ni förstår att jag har strukit under typ halva boken.. Så bra är det hon skriver! Man blir verkligen uppmuntrad av att läsa det hon skriver och hon ger väldigt bra tips! Kan varmt rekommendera er att läsa den här boken! Här och här finns boken att köpa.

Christine Caine - Fri från skam

Är ditt liv allt du vill att det ska vara?

I Fri från skam uppenbarar Christine Caine de ofta undangömda konse­kvenserna av skam, i hennes eget liv och i många andra kvinnors liv – och inbjuder dig att följa med på hennes resa från ett skamfyllt liv till ett liv fritt från skam.

Den här boken kommer lära dig, eller få dig att lära om, hur du definierar dig själv genom Guds sanning, och ditt liv kommer att börja ta den form som det skapades till. Ett liv där du kan släppa bagaget – vare sig det är den överfyllda, skrymmande typen som håller dig fångad i ditt förflutna, eller den mindre handbagagetypen som precis är stor nog för att hålla dig från den plats i ditt liv där du behöver vara – och få den självsäkerhet och insikt du behöver för att gå in i din framtid!

God bless!

Gillar

Kommentarer