Gott nytt år alla!
Hoppas att ert 2015 har vart underbart och att 2016 blir ännu bättre!

Stalka mig👇🏻
Instagram: Imcelleh
Youtube: Im Celleh
Videofy: Imcelleh

Ha det bäst!<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
God Jul Och Ett Gott Nytt År!!
Som ni ser har jag varit uppe hela natten pga att jag inte kunnat sova alls.
Runt 1-2 tiden var jag och min bror  (som inte heller kunde sova) nere med pappa och drack varm mjölk med honung.
Vi pratade och skrattade medand mamma sov.
Efter ett tag gick vi upp. Pappa skulle sova och jag o min bror kunde ju inte sova, så jag lade mig framför mobilen i min säng o min bror satte på TV'n!
Just nu när jag skriver detta är klockan 04:40! Så... Har varit uppe hela natten! :/
Och det konstiga är att jag knappt är trött alls! Lite trött dåh. Jahapp!
Nu ska jag nog vila lite, försöka sova den lilla stunden som är kvar på morgonen så att jag orkar med denna dag!

Jag önskar er alla en God Jul! <3

Likes

Comments

Hej!
Nu är jag hemma från Norrköping!
Starwars var jätte bra, så till er som inte sett det rekomenderar jag den!

Såhär gick det hos Optikern:
I morse åkte jag och pappa för att kolla min syn. Vi hade bokad tid kl 10.10, så vi kom dit och mötte upp en jätte trevlig kille. Först fick jag sätta mig i en stol och skulle kolla på något (tror det var ett hus)
från långt håll. De skulle se när mitt öga fokuserade och så! Sedan fick jag gå in i ett litet rum till en annan Optiker. Hon kollade min syn på bokstäver i olika sorters glas och ställde lite frågor.
Sedan när "testet" var klart så sa hon:
"Ja, du har inget fel på lång syn men dock skulle du behöva läsglasögon." Så jag fick testa olika glasögon och sedan valde jag 2 par. Ett par till skolan och ett annat par hemma! Jag kommer dock inte få dem innan den 30'nde dec, så får vänta ett tag!

Nu till Norrköping:
Först gick vi och handlade lite i olika butiker, sedan åkte vi in till stan och åt mat. Jag åt lite Flankstek med potatis.
När det var dags gick vi iväg mot bion men stannade för att handla godis.
När filmen var slut gick vi mot bilen och åkte hem! Just nu är jag hemma och sitter o kollar på TV.

Hoppas att ni har haft en underbar dag precis som jag, så hörs vi! <3

Likes

Comments

Hallojjsan! Just nu sitter jag i sängen hos mormor och morfar. Nu ska vi gå ut och gå med hundarna, så dem springer runt väldigt mycket just nu! ;) Idag är det lördag! Nu kom Tuss och gav mig massa pussar. Så trevligt! Ha det bäst!<3

Likes

Comments

Hej! Just nu sitter jag o kollar på tv. Har inget att göra. I morgon så ska jag bort till min mormor och morfar för att sova där. På lördag ska jag vara lite hos mormor och morfar då på förmiddagen tror jag. Sen mot middagen där ska jag väll hem igen. På söndagen ska jag hem till mim farfar och fira lucia <3 Så! Vad ska ni göra under helgen? Och är ni taggade inför jullov snart??(Well jag är!)
Ha det bäst!

Likes

Comments

Hej! Ännu en lång men rolig dag avklarad! Idag har jag varit på skolan (självklart) till ca kl 15.25 runt där! Idag har vi haft lite olika ämnen som jag inte tänker skriva för  jag antar att det inte är så roligt att läsa om vad jag gjort på skolan. Men vad vet jag? Nu har jag precis ätit kvällsmat och nu sitter jag på mitt rum och ska nog spela på datan eller något. Jahapp! Vet inte vad jag ska skriva mer, men vi hörs!
Ha det bäst! <3

Likes

Comments

Hej igen! Just nu sitter jag i min soffa och chattar med folk på kik. Sedan fick jag ett meddelande från Kik Points som det heter och... ja så började denna fina konversation! Sånt händer när man har tråkigt!�� Jaja! Så, vad gör ni?��

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg! Jag har alldrig haft en blogg förut så jag vet inte riktigt hur det fungerar, men ska testa på! Så nu är jag här! Jag har ingen aning om vad jag ska lägga upp men det får väll bli lite random saker om vad jag gör eller ska göra, vet faktiskt inte. Men jag ska testa på o blogga o se hur det går helt enkelt! Så lets Go!��

Likes

Comments