life style

Vädret har varit underbart idag! Bakade " amerikanska pannkakor" med lillasyster och kikade i stan. Sedan har jag träffat mina girls och åkt och badat o grillat, toppen dag! Nu är de grillning på G.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

life style

Igår så tog jag studenten! Efter 3 år på gymnasiet så är dagen äntligen här! Även fast jag sov 1 timme och mina fötter värkte något otroligt så hindrade de mig inte från att ha så otroligt kul! Jag är så tacksam över att jag har så otroligt fina vänner och familj som tillbringade den här dagen med mig och gjorde den till den bästa dagen! Vem trodde för 3 år sen att jag skulle ta studenten? Haha! But i DID IT!! Nu har jag nya äventyr framför mig som väntar. Men jag kommer sakna att sitta i klassrummen och vänta på rasten, att ha så sköna tider, att få äta på resturang varje dag (även fast man klagade på maten varje dag) men framförallt så kommer jag sakna min underbara klass! Stylist 14! Men men nu har jag tagit studenten och de var en av dom bästa dagarna i mitt liv, jag skulle göra om de igen om det var möjligt! Till er som tar studenten nästa år NJUT av varje sekund för dagen går så otroligt fort!

Likes

Comments

life style

Kan inte fatta att dessa 3 år på Gymnasiet är snart över, tiden har gått så otroligt fort! Mina känslor är väldigt blandade det är både stress, nervositet och ren lycka! Tiden bara springer iväg och jag har inte riktigt stannat upp och fattat att jag tar studenten om 3 DAGAR!! det är helt sjukt! Men allt är fixat och tänkte visa en sneak peak!


Likes

Comments

​Hej! Långfredag idag och vi firade lite påsk här hemma idag istället för att mamma jobbar imorgon. Så vi har ätit lite påsk mat och fick påskägg av mamma haha! Fick även anastasias brown definer, vilket jag älskar! Den är sjukt bra och helt rätt färg verkligen. Jag har den i färgen ebony och jag tror att det är den mörkaste men är inte helt 100. Nu ska jag sätta mig i soffan och spela lite wii. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. hörs sen!

Likes

Comments

​Hej! Har faktiskt hunnit med en hel del idag. Har städat hela lägenheten, duschat, lagat mat, Bakat och nyss sminkat mig. Såg en tjej på youtube som gjorde Bountys och blev så himla sugen på att testa. Måste säga att det var hur enkelt som helst och smakade verkligen som bounty!! Men som ni ser på bilden så blev dom ju inte alls fina haha.. Dom hade fin form innan jag la dom i smält choklad. Tror det kan bero på att jag inte hade dom i frysen tillräckligt länge så de bara gick sönder. Men de är ju insidan som räknas haha! Rekommenderar er verkligen att testa detta!

Likes

Comments