Hej kompisar!
Vaknade runt 11 imorse av väckarklockan. Sov jätte dåligt inatt och somna inte förens vid 04... Så levt med huvudvärk hela dagen. Vid 11.30 åkte jag ner till gymmet och gymma med Linn, blev lite ben & rumpa idag. Efter det var det bara att packa om väskan, hämta Wilma och dra till Hultasjön. Där mötte vi upp några vänner & badade, super mysigt! Nu när jag kommit hem har jag bara tagit det lugnt & sovit lite faktiskt! Ska göra iordning lite inlägg till er och sedan vill jag träffa några kompisar!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Mina tankar & Om mig, Träning & Konståkningen

När jag sluta i konståkningen var jag orolig över att jag skulle bli en soffpotatis och inte träna alls. Jag funderade på vad jag skulle göra för att inte vara orolig för det. För det är såå lätt att skippa ett gympass jämfört med en konståkningspass. Eftersom min bästavän Clara går i crossfit och är super duktig har det varit en tanke ända sedan jag sluta i laget. Mamma har också sagt att det är något hon tror jag skulle gillat. Nu på gymmet körde vi saker Clara normalt gör i boxen. Jag ÄLSKA det. Tyckte det var så roligt och bestämde mig att jag ska följa med henne till hennes box snart! Crossfit tror jag att jag lätt kan börja träna efter idag! När jag sedan börjar i konståkningen igen kan crossfit vara något på sidan av, för skoj skull! Nej, detta tyckte jag var roligt!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Mina tankar & Om mig

Läste igenom lite bloggar nu efter midsommar och kom fram till att man firar verkligen midsommar på olika sätt! Aldrig tänkt på det innan. För mig är midsommar, dans runt stången, blomkransar i håret, snapsvisor och mat man både har på jul, påsk, och alla andra högtider i Sverige är uppdukat i alldeles för stor mängd. Men läste att en inte brukar fira det alls, en annan var alltid utomlands & bada och någon annan åt mer grillat & festa som en vanlig utekväll ungefär.

När jag var mindre var vi på en camping på Tjörn med mina barndomsvänner och deras familjer. Där var det god mat, dans runt stången och sedan ett midsommarflak alla barn åkte! Det var nog den bästa dagen på året enligt 6åriga Celine.

När jag blev äldre var vi alltid hemma hos min ena barndomsvän, Alice och hennes familj. Där var det en MASSA lekar jag och mina två barndomsvänner, Hanna & Alice hade kokat ihop till alla gäster. Sedan var det snapsvisor och en massa skoj. Såklart var det dans runt stången också;) Detta höll vi på med fram till i år faktiskt då hela min familj splittrades.

I år var min familj verkligen separerade. Eller ja, jag och brorsan var ju en stund med varandra. Men min mamma jobba, pappa var på Orust med vänner, jag med mina och Krigge med sina vänner. Denna midsommar var för mig super rolig men den saknade två saker, snapsvisorna & stången. Det ska finnas nästa midsommar ;)

Trots att gamla traditioner byts ut har alla mina midsomrar varit perfekta. Jag kan inte peka ut vilken som varit bäst för dem har varit speciella på olika sätt. Jag har varit i olika åldrar och uppskattat allt varje år.


(När jag skriver om snapsvisor menar jag själva sången. Jag dricker inte snapsar eftersom jag är under 18år MEN när det är dags att ta "snapsen" tar jag alltid mitt cola eller fanta glas istället. Men det är själva visorna som är det roliga.)

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments