Hej bloggen! Igår hade jag skola fram till 12 (så grymt!!) sedan gick jag på långhelg, skönt! Fredagen spendera jag med Julia och chokladbolls bakning! På kvällen gick jag till Wilma med några andra kompisar och hade en jätte mysig och rolig kväll! När jag kom hem hade Krigge några kompisar över så var lite med dem också innan jag gick och lade mig. Idag tog jag en lång sovmorgon och har nu fräschat upp mig med dusch, ansiktsmask & hårinpackning. Tänkte gå och lägga mig i solen lite men kom på att SHL finalen spelas ju nu! Så sitter och kollar på HV71-Brynäs nu och just nu leder Brynäs med 1-0. Vi får se vem som tar hem det! Jag vet inte riktigt vilka jag håller på, skulle ju vilja Frölunda men vi får ta hem det nästa säsong!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mina tankar & Om mig, Träning & Konståkningen

Det senaste åren har jag haft ett rätt stressat liv med mycket i min vardag och varit tvungen att planera allting in i minsta detalj för att mitt liv ska funka. Så har det även varit med hela min familj, mamma som jobbar och är borta varannan vecka och både jag & Krigge som tränar mycket. Följden på all planering har tyvärr blivit att jag är ett litet kontrollfreak, måste veta vad planerna är hela tiden. Får också lätt panik när planerna ändras, haha. Något jag verkligen måste jobba på och idag var ett bra tillfälle. Skulle träffat Elin idag men det dök upp en fotbolls match som Elin skulle på istället så vi fick ställa in. Gör att jag har lite panik eftersom jag inte har någonting att göra nu och slösar bort en hel dag, enligt mig. Men men.. Får bara lära mig, allt kan ju inte vara planerat och spikat all the time!

Lilla Celine för kanske 3år sedan? Blir glad att se gamla stretch bilder, man ser verkligen utvecklingen!😁

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Mina tankar & Om mig

Vad ska jag börja? Jag är 15år och har lite åldersnoja. Sen jag börja i konståkning, när jag var ca 3 år gammal har jag alltid umgåtts med äldre. Jag fick hoppa över massa grupper och då blev det att jag kom med de äldre tjejerna. När jag kom till mitt första lag som jag skulle tävla i, Team Fantazy var jag 9år och åkte med dem som var 12-14år gamla. Jag mognade före alla mina vänner i skolan. När jag var 10år var jag redan 14år i mitt huvud. Jag skippade liksom 4år i huvudet.

Nu är jag 15år men ca 18 i mitt huvud. Jag lever mitt i ungdomen men det känns som jag är klar med den. Det gör att när jag var barn var jag redan tonåring i huvudet och jag hoppa över livet som en jobbig 10åring. Svårt att förklara men hoppas ni förstår. Får höra att jag är ung och ska njuta av att jag är blir så svårt för mig. Jag vill njuta och bara känna att jag är barn och ha roligt med mina vänner. Men sanningen är ju att jag känner mig så mycket äldre och kan inte rå för det. Jag vill ju vara barn men ändå kan jag inte vara det. Det är jobbigt på många olika sätt att jag är äldre i mitt huvud, som vänner. Nu de två senaste åren har jag försökt att börja umgås med vänner i min ålder, och det har fungerat. Jag mår bra och har roligt med dem. Men sanningen är att inte ens hälften kan jag vara mig själv med. De ända vännerna jag kan vara mig själv med är tyvärr oftast äldre, för vi är på samma nivå.

Ett annat problem är killar. Jag får inte bara höra att jag beter mig som en 17-18åring utan att jag ser ut som en också. Det gör att killar som är upp till 5-6år äldre än mig kan skriva till mig och tycka jag är as ball men tillslut väljer att backa p.g.a min ålder. Har hänt att jag fick upp ett intresse för en kille som var rätt mycket äldre än mig och han för mig. Men han valde att försöka gå vidare eftersom ålderskillnaden var såpass stor. Sådant suger. Jag kan ju inte hjälpa att jag är såhär liten?

Därför vill jag bara strunta i hur gammal jag egentligen är och bara försöka leva så som jag mår bra av, eller är det fel?

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

(18:30)

Hej på er! Idag är det tisdag och igår var det måndag, om någon missa det😉 När jag vaknade igår hade jag ont i huvudet så stannade hemma från skolan. Idag mådde jag bättre och gick upp för skola! Hade rätt chill lektioner men en spanska redovisning som gick rakt åt .... När jag kom hem decka jag i sängen direkt, sov i ungefär 1h sen satte jag igång med att plugga. Det är det jag gjort sen dess! Fick ställa in gymmet idag då vi tydligen hade massa glosor tills imorgon (bra koll Celine). Vad gör ni idag?

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Var och kollade på denna fantastiska film häromveckan. Vet inte om småbarn 2017 kollar på dessa filmer fortfarande men jag gjorde det när jag var liten. Ååhh det kändes så skönt att sitta i biosalongen och känna sig som ett litet äldre barn, men fortfarande ett barn. Jag ÄLSKADE filmen. Allt var med och dem hade gjorde det så bra. Med musiken, skådespelarna och de har verkligen fått med hela grejen med sagan! Jag rekommenderar starkt!!

KOLLA PÅ DEN!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments