(23:44)

Hej alllihopa! Nu blir det super kort inlägg då jag inte kunde blogga i bilen för att min mobil dog och jag satt & pratade med Filippas pappa (han körde mig). Filippa var nämligen sjuk och hennes pappa skulle dit så åkte själv med honom i bilen vilket var super trevligt! Vi satt och prata hela resan. Vet ni vad som hände när jag skulle sätta på mig skridskoskydden efter isen? Jag skar mig på skenan så det börja blöda:( Hur lyckas jag!? Så himla klantig... Träningen gick otroligt bra och så jätte nöjd med alla i laget, verkligen! Idag visade verkligen ALLA hur grymma och bra vi är! Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar upp imorgon.

Godnatt!

Maten från i lördags! Super gott!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering. Gårdagen pluggade jag i 3h på kvällen och all tid innan det gick jag i skolan och städade/plockade undan i huset! Det var fullt upp kort sagt. Idag har jag vilat och fixat lite hemma innan det var dags för mig att göra mat. Blev en snabb tillagning av köttbullar & makaroner eftersom jag skulle skynda mig till tåget. Nu sitter jag på tåget till träningen, yeey! Jag kommer komma hem otroligt sent, runt 23.30 så ska försöka att blogga i bilen hem!
Hur mår du idag?

Här är världens bevis att jag inte orkar fixa mig till skolan, haha! Jag är till vänster om ni inte förstod det;)

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

(22:05)

Nu sitter jag i min kalla säng som alldeles strax kommer bli varm! Efter pappa hämtat upp mig vid tåget sprang vi in på Ica en snabbis! Vi fick med oss de sista ingredienserna till pizzan och chokladpudding, mums! Dock hann vi aldrig tillaga puddingen efter maten så den får vi ta imorgon istället! Om jag får vara ärlig har jag lite söndags ångest... Men inte jätte grov, I can handel it! Imorgon är det ingen träning utan det blir istället plugga & städa! Så otroligt roligt... Men sådana dagar behövs det också!

Natti natti!

Bilder från gårdagen då vi firade världens bästa Hannas födelsedag!

Mina absoluta favoriter 
XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Mina tankar & Om mig

(18:39)
Hej alla fina!
Nu sitter jag på tåget hemåt! Har tränat 5.5h idag och det känns skönt! Älskar känslan när man åker hem från en träning på en söndag! Man har avslutat helgen på topp. När jag kommer hem ska jag äta och om ryktet är sant så ska jag ätit hemmagjord pizza! mums! Sedan ska jag såklart duscha mm!
PUSS!

Lämnade dessa fina änglar imorse när jag skulle åka till träning:((

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hej på er! Jag trodde jag skulle kunna ha lite mer tid att blogga men tyvärr rann bara tiden ikväll! Men dagen har varit super bra och ska försöka få upp lite bilder mm i morgon men får se om jag hinner med! På tal om bilder lovade jag bilder från fiket med Anja i stan men var är dem!? Ni får dem nu istället;) Men nu ligger jag i Hannas säng. Trött, depp och sliten är vad jag är. Bara jag & Åsa (Hannas mamma) hemma då alla andra är ute men eftersom jag ska träna i morgon behöver jag sova... Satsar man så satsar man!
Godnatt!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments