Hej, just nu sitter jag i sängen och pratar med Oskar och hans vänner, haha! Otroligt konstiga vänner men roligt att prata med! Träningen gick inte så jätte bra då det blev en väldans krångel med tågen och jag blev mer än arg på västtrafik. Det slutade iallafall med att jag tränade hemma:( Men träningen hemma gick super bra iallafall! Körde mycket kondition och ben vilket behövdes. Ska snart gå och lägga mig tro jag, får se hur länge jag pratar med killarna bara!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej, satt och jobbade med bloggen och kom precis på att jag inte bloggat någonting idag! Igår hade vi det allmänt mys, slutade med att vi var hemma hos Ludvig alla killarna och jag, Julia kunde tyvärr inte vara med. Kom hem strax innan 12 och hoppade ner i sängen nästan direkt. I morse vaknade jag av klockan men somna om till 11.30, så det sög ju... Gick iallafall upp, åt frukost och har jobbat med bloggisen sen dess! Nu ska jag fixa lite mat och sedan måste jag gå till tåget för att åka till träning! Måste på något sett få tag på mina nyklar jag glömde hemma hos Ludde också igår kväll.. Aja, den får jag hämta ikväll eller kanske pappa kan ta dem, hinner inte nu iallafall!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hej allihopa! Gymmet gick otroligt bra men Linn var inte med då hon inte kunde. När jag och Julia sedan cykla hem tog vi vägarna förbi affären och köpte jordgubbar, mango och dricka. När vi sedan kom hem kom precis Oskar, Noah och Ludvig också direkt. Jag och Julia duschade och sedan gjorde vi iordning lite mys! Nu har vi precis ätit klart allting och Vilmer samt Linus har också kommit! Nu ska jag nog äta riktig mat innan i hittar på någonting! Kram!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

God förmiddag goingar! Vaknade klockan 05.29 imorse vilket inte var meningen... Jag skojar inte, somnade runt 1 tiden och vaknade 4.5h efter, inte okej! Kunde inte heller somna om då solen verkligen bländade mig hur jag än vände och vred på mig i sängen. Fick ligga där i en timme innan solen hade gott runt hörnet på huset och jag kunde somna om. Sov till 9.oo som var tanken från början och gick upp runt 10.00. Sedan dess har jag bara gjort iordning mig och även fixat min låda där jag har mina träningskläder i för den var sååå stökig! Blir lite glad att se att den är stökig för då vet jag att den är väl använd;) Om 45min ska jag ta cykeln och möta upp Julia och Linn vid gymmet! Vet inte riktigt vilken kroppsdel vi ska fokusera på men ben blir det inte iallafall, haha! Efter det följer Julia med hem och vi får se vad vi hittar på! Kram!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments