Hej kompisar!

Idag har jag hunnit att göra massor med saker, bland annat har jag och min bror satt upp studsmattan! Nu ska jag gå ut och fixa lite i kaninhuset eftersom jag inte orkat ta tag i det efter Pongo (min senaste kanin) gick bort, lat som jag är. Går kvällen var iallafall jätte mysig, jag fixade mina tår och finger naglar. Mina tår naglar fick bli ljus rosa och naglarna på händerna fick en annan form och längd samt svart färg! Efter det satte vi på Jurassic World och bara myste hela familjen! I kväll händer det mycket roliga saker som jag längtar till att dela med mig av!

XOXO!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Träningen gick super bra och jag lyckades träna bort en stor del av all träningsvärk sedan i tisdags! Är super nöjd med träningen och känner mig redo för en härlig fredag i morgon!

Godnatt!

Elinpelin ville vara med på en bild till bloggen och så klart ställer man upp för sin vän, hihi! Varsågod Elin!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Heeej!

Nu ligger jag i hängmattan i vår uterum här i lilla Älvängen. Vädret är inte alls bra så gungar lite hängmatta under tacket, haha. Det regnar ju så himla mycket, är så trött på det här sverigevädret! Men skypar iallafall med Elin och Wilma nu som jag gjort ungefär 1h och vi har bara pluggat så det känns skönt att ha gjort det! Om en halv timme ska jag åka på träning!

Ni får ha det så bra!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen och ska sova! I morgon har jag tre prov och en föreläsning kan man nog kala det som sker i skolan! Proven är jag inte jätte taggad på och kommer få panik ångest innan, men men! Det går över efteråt, haha. Senare på dagen ska jag nog bara vila och äta mat innan det är dags för träning i 3h! Mer hinner jag inte innan det är lägg dags ännu en gång! Är taggad till tusen på träningen i morgon men kommer ha kvar världens värsta träningsvärk... Får bara vänja mig vid det för i morgon är det 1h fys och 2h is och fysen är väl förmodligen lika jobbig, haha!

God natt!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments