Hallo alle sammen! ♡
Nå går oppholdet mot slutten, noe som føles helt forferdelig. Alt jeg ønsker og drømmer om er å kunne ha livet mitt her. Men i og med at foreldrene mine har leiligheten her, kan jeg reise ned når muligheten er der. Eneste som er vanskelig er dette med jobb. Man kan jo ikke bare dra ned når man føler for det, alt må planlegges i så lang tid i forveien. Sånn er livet.
Uansett, i dag skal vi begynne å vaske ut leiligheten sakte, men sikkert. Så da blir vi å ligge ved bassenget og går inn og ut for hver gang vi setter på en vask og henger opp tøy. Veldig praktisk og greit.

Jeg ønsker dere alle en fin dag♡

~CelineMichaela♡~

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments


I dag tidlig hadde mannen min og jeg en samtale som omhandlet det å bruke tiden sin fornuftig. Vi er nå tilbake på paradisøyen min, og det er så mange minner som svever gjennom hodet mitt akkurat nå. Jeg har vært så privilegert som har hatt den fantastiske muligheten til å vokse opp her nede på Gran Canaria, men nå som jeg bor i Norge, jobber og er selvstendig er det så lett å glemme hva man er takknemlig for. Hver eneste dag flyr avgårde, det skjer noe absolutt hele tiden og jeg føler jeg sitter igjen med null tid til hva jeg faktisk ønsker å gjøre med livet mitt.

Vi besøkte skolen jeg studerte på her nede, rett og slett for å mimre og da vi gikk ned mot stranden fra skolen begynte jeg å tenke på alt som har skjedd siden sist jeg var her. Jeg giftet meg, tre venninner av meg sitter med helt nydelige barn, flere studerer rundt omkring i Norge, noen ble boende, mens ei av mine venninner mistet livet sitt i sommer. (Igjen, alle tanker til familien).
Det får en til å tenke på hvor heldig man er, men samtidig hvor uheldig man plutselig en dag kan være. Livet er alt for skjørt, derfor er det så viktig å ta vare på det livet man har. Bare det å bruke tiden vi til å fortelle hverandre hvor takknemlige vi er, mannen min fortalte meg at han er takknemlig for muligheten til å reise nedover og få tid sammen som et par. Jeg var takknemlig for at jeg fikk kjenne solen mot huden, at jeg kan høre og se det som skjer rundt meg og takknemlig av den grunn at akkurat vi har muligheten til å reise og slappe av på en så vakker øy.
Jeg er dessverre et menneske som lever veldig i fortid og fremtid, men glemmer nuet. Gran Canaria er derfor et sunt avbrekk i min hverdag. Det er her jeg klarer å tenke klart.

~CelineMichaela~

Likes

Comments

Well well, where do I start?
Jeg har som dere kan se vært borte fra bloggen over en lengre periode. Men saken er enkel, vi har kjøpt leilighet.!! Lykken er på topp akkurat nå, samtidig som vi er unge, har lite erfaring og er livredde for å gjøre noe som helst galt. Jeg mener, vi er tross alt 20 og 21 år. Nytt, rart, hva gjør man, hva gjør man ikke?
Leiligheten er i nærheten av min fødelsesby, Drammen. Hvilket betyr at jeg pakker som en gal ut av leiligheten her i Trondheim. Problemstillingen er da hvordan jeg skal få med meg en dobbelseng, kommode og diverse nedover i en BMW 1-serie... Haha, dere ser problemstillingen min. Noen av dere som vet om noen som kan hjelpe en stakkars nybegynner til en litt trivelig penge?

Uansett, jeg kan nesten ikke vente med å begynne på oppussingen og vise dere før/etter bildene. Nå begynner endelig livet mitt på helt blanke ark.! ♡

Likes

Comments

Hei og hallo!
Nå er det alt for lenge siden sist, rett og slett av den grunn at jeg har vært en del på min nye jobb, vært veldig mye i felttjenesten, sett mitt aller første nordlys, hatt besøk og hatt en periode igjen hvor sykdommen har tatt over. Derfor blir dessverre bloggen nedprioritert, men det synes jeg er helt OK. Bloggen skal ikke være ett stressmoment, men bare kos. Om jeg som blogger stresser, vil også dere som lesere merke det ut fra innleggende jeg skal levere. Sånn kan vi ikke ha det.
Jeg kan ikke love noe, rett og slett fordi jeg fremdeles er syk, men jeg ønsker å komme med flere innlegg enn jeg har kommet med de siste ukene. 😜 Nå skal jeg lage og spise litt frokost, men jeg følte bare for å komme med en liten oppdatering og et lite vink.

Ha en strålende dag.✨

(et lite bilde av nordlyset)

Likes

Comments

UKENS OPPTUR

Jeg fikk ny jobb. Jeg leverte cv og jobbsøknad på fredag, mandag dro jeg på intervju, hadde første arbeidsdagen min på tirsdag hvor jeg også besto kursene. Kjempe deilig! Er ikke det en skikkelig opptur så vet ikke jeg.

UKENS SANG

Jeg har fått helt dilla på Piotr Ziola-bilet. Det er en polsk sang jeg kom over etter en lang arbeidsdag med mine polske kollegaer. Den falt i smak da jeg fikk høre at det er en skikkelig klissete kjærlighetssang. Du kommer rett inn på den ved å trykke på linken.

UKENS TANKE

Jeg føler at jeg for tiden står ovenfor så utrolig mange valg. Jeg er så redd for å ta de valgene for fort og feile. Perfektsjonisten i meg sier vent, ønsket sier kjør på. Hva burde man høre på? ♡ En får bare vente og se.

UKENS BESTE INNKJØP

Jeg har faktisk ikke kjøpt noe denne uken, foruten Kylie Jenner lipstick som jeg da venter på. Spørsmålet er da om det er et bra kjøp? Ellers var vel mat det beste innkjøpet?

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Haha det er jeg faktisk ikke sikker på. Jeg tror vel det må være hvor dårlig folk kjører ute i trafikken og at de ikke bruker blinklys.. Det er vel det hele.

UKENS HUMØR

Jeg har stort sett vært veldig glad og fornøyd! Selvfølgelig møter man dager som kanskje ikke er like bra, men da er det viktig å prøve å snu humøret, noe Jon Anders er veldig flink til å hjelpe meg med. Jeg har vært mye sliten denne uken grunnet sykdommen, men sånn er det bare noen ganger. Det at jeg fikk jobben hjalp selvfølgelig veldig på.

UKENS SANNHET

Jeg trener alt for lite... Haha I dag måtte jeg bare ut for å få bevegd litt på denne kroppen. Huff, skjerpings! Jeg er ellers mye og da går jeg en del, men det er ikke bra nok...

Ukens cravings

Det må være en salat jeg bare har måtte laget nesten hver dag. Så sant skal sies elsker jeg salat, har alltid gjort det. Det er jo også jobben min, så det burde jeg jo.


Ser det ikke godt ut? Jeg er heelt forelsket i smakskombinasjonen.


Nå skal dette bustehue vaske opp etter middagen. Ha en kjempe fin kveld videre.

Hva har du gjort denne uken?

XX

Likes

Comments

Hei og god morgen.
I dag hadde jeg helt fantastisk tid på morgningen da jeg våknet klokken 05:55. Det er få ting jeg setter større pris på enn de dagene jeg har tid til å sette med ned og nyte en skikkelig frokost. Det hadde jeg muligheten til å dag og det ble derfor havregrøt. Denne frokosten er rett og slett herlig på alle måter. Den metter, den er god, kjapp og enkel å lage. ♡ Også er den jo i bunn og grunn sunn, noe som gjør den enda bedre. Det som sjokkerer meg aller mest ved denne er at det faktisk ikke er så mange som vet hvordan den lages. Så jeg tenkte jeg skulle dele den oppskriften jeg selv bruker.
Du trenger for 2 personer:
Havregryn
Vann
Melk
Salt
Kanel
---------
Du starter med å blande 3 dl vann, 1 1⁄2 dl melk, (Jeg bruker lettmelk.), 1 1⁄2 dl havregryn og 1⁄4 salt. Jeg pleier å ta oppi litt kanel mens den koker, sånn at hele grøten får skikkelig smak. Dette skal du da koke og røre helt til den blir så tykk som du ønsker å ha den. Husk å ikke hardkoke.
Vanligvis liker jeg å ha litt banan på toppen av grøten for søtsmaken sin skyld, men i dag hadde jeg ikke det, så jeg brukte sukker. Det er helt opp til hver enkelt hva de liker best.
Jeg pleier vanligvis ikke å måle opp etter dl, så derfor har jeg faktisk hentet målene fra Matprat (https://www.matprat.no/oppskrifter/familien/havregrot/)
Jeg håper det faller i smak, det gjør den i hvert fall her.

Vi snakkes ♡

Likes

Comments

Contains affiliate links

//Reklame//

Mine desiderte favoritter.

Jeg er en person som egentlig ikke bruker så mye sminke, jeg vet lite om sminke, men noen favoritter har jeg. Som dere ser har jeg en del BareMinerals, hvilket er et av de produktene jeg rett og slett ikke kan gå tom for, da er det krise. Her har jeg følgende fargenyanser: Medium tan , lovely og wamth. Jeg kombinerer de gjerne sammen, men mest hver for seg. Medium tan er veldig fin å blande med warmth for en fin skygge i ansiktet.

Jeg føler at du kan bruke bareminerals som et enkelt produkt, eller du kan bruke det som et fint lag over en foundation, som i mitt tilfelle er Clarins foundation- Teint Haute Tenue. Denne brukte jeg i bryllupet mitt, rett og slett fordi den dekker helt utrolig bra og varer hele dagen.

Ellers synes jeg bryn er veldig viktig i et ansikt da det gjør det utroligste. Jeg har veldig mørke bryn, arvet fra min mamma. Men jeg trenger å fylle litt ut så de blir ca. like lange. Da bruker jeg Beauty UK eyebrow kit. Jeg har rett og slett blitt helt avhengi av denne.

Jeg bruker også Clarins Instant Light Complexion Base , den bruker jeg vel egentlig mest før jeg tar på BareMinerals puddere for at det skal holde hele dagen. Jeg elsker denne da den gir en fin naturlig glød og lukter veldig godt. Den gjør virkelig jobben sin.

Så har jeg denne ''parfymen'' fra Rituals. Rituals- The ritual of sakura. Den er veldig ny i sminkevesken min, men ble fort en favoritt. Jeg elsker parfyme, men denne er 100% naturlig. Jeg har også en hud som blir fort tørr og kan klø noe, men denne etterlater ikke noe kløe eller rød hud. I tillegg så lukter den heelt AMAZING. Den kan også brukes på sengtøy og håndklær, og best av alt så lager den ikke flekker på klær. Elsk!

Som dere ser har jeg ikke noen lipgloss eller lignende, det er rett og slett fordi jeg har det OVERALT ellers, det ligger i jakkelommer, i bilen, på kjøkkenet, ja overalt. Jeg må rett og slett bare gjøre det sånn, ellers blir de gjenglemt. Men hovedsaklig liker jeg det enkelt og naturlig.

Jeg håper dere likte dette innlegget. Hvilke sminke bruker du?


Vi ses ♡


Likes

Comments

1. Å se at vennene mine gjør det bra i forskjellige sammenhenger.

2. Mannen min gjør meg såå glad ved å bare være seg selv. Han er vel den personen som kan styre humøret mitt mest av alle rundt meg. Men han er så flink til å komme med positiv feedback og han er rett og slett bare veldig god.

3. Å mestre noe. Jeg er perfeksjonist og når jeg klarer å fullføre noe og det med glans blir jeg bare såå fornøyd. Men hvem har det vel ikke sånn?

4. Den følelsen når man endelig er ferdig med middagen og kan sette seg ned og nyte den. Åhh, finnes det noe bedre? Spesielt om man har gått en lang dag og ikke har spist så masse. Da er dette en 10'er.

5. Musikk. Musikk som selvfølgelig gir energi kan gjøre såå masse med meg.

6. Ferie. Jeg hadde i sommer ferie for første gang på 3 år. ÅHH, det føltes godt!

7. Familiegjensyn. Jeg ser ikke foreldrene mine eller søsknene mine så ofte nå som jeg har flyttet hit til Trondheim, så når jeg møter dem igjen blir jeg sååå glad.

8. Pakke i posten. Jeg er en nettshopper, så denne gleden er nesten ubeskrivelig. Spesielt om produktet du har kjøpt står til forventningene.

9. Barn gjør meg veldig glad. Jeg bare elsker tanken på en fremtid hvor man har fått egne barn. Jeg tror ikke det er en annen type form for kjærlighet og glede som er noe større enn akkurat denne. Men akkurat nå er jeg veldig fornøyd med den situasjonen jeg er i.

10. Religionen min. Jeg kan virkelig ikke se for meg at jeg ikke hadde hatt religionen. Den gjør meg så lykkelig og jeg føler meg så tilfreds ved å få svar på det jeg lurer på gjennom den.


Kjente du deg igjen i noen av disse? Hva gjør deg glad?

Likes

Comments

Vårt lille sommerminne

God morgen.

Da er det en ny dag med nye muligheter. I dag er ikke min helse på topp igjen. Dessverre har denne sommeren vært veldig tung for min del. Utrolig irriterende at sommeren må settes på pause på den måten, men jeg kan faktisk ikke noe for det, og det må jeg bare lære meg. Jeg håper virkelig formen blir bedre utover dagen da det blir min første fotballkamp her i Trondheim. Ellers pleier jeg hovedsaklig å bare være på isaksen stadion og heie frem Mjøndalen, men i dag blir det da å være på lerkendal hvor vi skal heie frem Rosenborg. Sånn er det å være fotballfrue, eller, supporterfrue for den saks skyld.

Ellers tenkte jeg å blogge en del i dag.

Vi ses ♡Likes

Comments

//Innlegget ble skrevet 20.09.2016//

Det er helt merkelig, hvordan et menneske, tid og sted, seks ord og kroppspråk kan forandre hele livet ditt. For meg ble livet totalt forandret den 26.06.2016. Vi hadde reist til mitt hjemsted, Puerto Rico for å endelig få en skikkelig ferie, noe vi ikke hadde hatt på lenge. Jeg reiste med kjæresten min, lillebroren hans og min svigermor. Vi hadde forholdsvis hatt en helt normal ferie med strandbesøk, jakting på brunfarge og god mat. Men en kveld skilte seg mer ut enn andre kvelder, det var den kvelden vi gikk fra uforpliktet til forpliktet.

Hele denne uken på Gran Canaria, hadde Jon Anders oppført seg veldig merkelig. Han gikk ikke å dullet på meg sånn han pleide, han holdt ikke hånden min, det mindre jeg spurte han om det, han gikk alltid 3 meter foran oss, noe som er veldig ulikt han. Svigermoren min viste jo hvorfor, men de gangene jeg nevnte det for henne var det en kamp å ikke skulle gi noen tegn eller mistanker til meg. Hun var virkelig flink, men den som imponerte meg mest, var lillebroren hans på 13 år som ikke nevnte ett ord om bryllup eller frieri, enda han viste ALT.

Den 26.06.2016 hadde Jon Anders planlagt veldig nøyaktig.. Vi var på min favoritt strand, spiste på en av mine favoritt resturanter på stranden og når vi kom hjem var han veldig ivrig på å ha en strand-date som lenge hadde vært etterspurt fra min side. Mens jeg satt på rommet å sminket meg, merket jeg at Jon var veldig stresset på å komme seg ut, så jeg hadde mistanker om at han kanskje skulle gjøre det slutt med meg etter denne kvelden. Jeg var veldig usikker, men hans måte å være på de dagene var ikke noe koselig for oss andre, hehe stakkar. Men i dag, forstår jeg veldig godt hvorfor ting ble, som de ble.

Uansett, vi kom oss ut av leiligheten, men jeg hadde kommet til å bli sulten igjen, så vi bestemte oss for å dra på min absolutte favoritt resturante i Puerto Rico. Der roet Jon Anders seg en del ned, hvilket som hjalp meg veldig også. Men han var fremdeles unormalt stille. Vi bestemte oss for å spise opp og å gå rett til Amadores etter dette måltidet.

Da vi begynte å gå, var jeg utrolig sliten etter denne lange dagen i solen, pluss at det var blitt mørkt og veldig kaldt, så jeg foreslo at vi bare kunne dra hjem, sette oss i sofaen å se ett eller annet på netflix, MEN DET var det ikke snakk om for Jon Anders sin del... Så vi gikk, nei... småjogget til Amadores i pensko og penklær. Da vi kom frem husker jeg at vi stoppet på toppen av Amadores, og vi kunne se noen flotte lys nede på stranden. Tanken som gikk igjennom hodet mitt var: ååå, det er sikkert ei heldig jente som hadde fått et nydelig frieri Men lite viste jeg om at den jenta skulle bli meg.

Vi gikk ned til stranden hvor det var laget en midtgang av roseblader og lys. Hvor det ved enden lå et stort hvitt pledd, med to champagneglass og en boks som skulle forandre hele livet..


Jeg husker helt ærlig ikke så masse av det han sa, og av det jeg husker velger jeg å holde mellom oss to, men av de tingene som ble sagt, så er vi i dag forlovet, så dere kan jo bare tenke dere.

Bare noen få sekunder etter at Jon Anders setter på meg ringen kan jeg høre en latter som bare braste ut bak en av parasolboksene. Der satt nemlig min fantastiske og livlige svigermor og hennes yngste sønn å fotograferte og filmet øyeblikket. Jeg vet ikke hva som skjedde, men mens svigermor faller frem, kommer spørsmålet: ''Hu svarte ja håper æ'?

Kvelden kunne ikke blitt mer perfekt. Så tusen takk til svigermor som hadde pyntet så fint til oss, og tusen takk til min kommende ektemann for å gjøre kvelden så perfekt, så uforglemmelig.

Jeg elsker deg


Likes

Comments