Veckans planer

Veckans schema

Idag: Vi hade en tutorial på universitetet som vanligt, det var meningen att jag och Laura skulle iväg och fota sen, men stormen Ciara hänger fortfarande över Edinburgh, särskilt vid stränderna i kusterna dit vi skulle så vi ställde in det och tog en kaffe istället. Jag tänkte också gymma idag men fick förstås halsont så det fick också läggas på hyllan.

Tisdag: Jag är suuupertaggad på imorgon alltså! Först har vi en tråkig tutorial på universitetet och en workshop jag fortfarande är osäker på om jag faktiskt ska gå på. Däremellan vill jag gärna hänga med Gustav då han är ledig. På kvällen har mitt exhibition gäng en pub quiz för att samla in pengar till vår utställning vilket jag är suuuupertaggad på!!! Efter det så blir det utgång.

Onsdag: Rachel sover över hos mig mellan tisdag och onsdag så vi försöker väll överleva att vara bakis på onsdag morgon. Sedan ska jag eventuellt ha en fotografering vid Aberlady på eftermiddagen, men som det ser ut nu så blir den inställt pga Ciara som tycks hålla sig kvar fram tills dess. Om inte den fotograferingen blir av kanske jag tvingar Rachel att ta lite outfitbilder på mig (hihi) och så kanske vi har ett litet möte angående ett projekt vi jobbar på tillsammans.

Torsdag: Jag ska fotografera en musikstudent för en uppgift på universitetet på morgonen och på kvällen ska jag fotografera dokumentärbilder till ett annat universitetsprojekt med konstsimmarna jag jobbar med. Förhoppningsvis gymma där emellan.

Fredag: Jag har en fotografering i Glasgow på förmiddagen och på eftermiddagen ett möte med Rachel i Edinburgh angående ett universitetsprojekt vi jobbar på. Jag och Gustav kanske går på bio eller liknande på kvällen då det är alla hjärtans dag <33

Lördag: Jag har en fotografering planerad med en modell som heter Amy, den fotograferingen är också väldigt oklar på grund av vädret. Lär väl bli ett gympass hur som helst!

Söndag: Gustav är ledig!!! Vi ska väl hitta på någonting, försöker få honom att leka modell åt mig haha, men vi ser hur det går. På eftermiddagen ska jag iväg till konstsimmarna igen för att fotografera och skriva på lite papper. På kvällen drar nog Gustav iväg för att spela fotboll och då passar jag på att gymma. Ska också börja packa väskan för Sverige/Florida!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

shazi
shazi,
Så härligt
nouw.com/shazi
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Låter som en härlig men intensiv vecka! <3
nouw.com/ebbasalomonsson
aliceemericsson
aliceemericsson,
Vilken himla fin jacka, och hoppas verkligen att stormen släpper så du kan fota lite! <3
nouw.com/aliceemericsson
Anngelic
Anngelic,
Hur lång tid tar det att åka in till Glasgow?
Och är det värt att åka dit? Går det att jämnföra med Ediburgh?
haha jag mina frågor igen 😃
//Ann
nouw.com/anngelic
corneliaeri
corneliaeri,
Blir nyfiken på det här med konstsimmarna! Låter som en bra vecka iaf, hoppas du får massa fina småstunder <3
nouw.com/corneliaeri
happyM
happyM,
Ha en underbar vecka finis ❤️ KRAAAAM
nouw.com/happym
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Hoppas du får en asgrym vecka och att vädret vänder till det bättre! <3
nouw.com/feliciaidachristina
Sara,
Lät som en härlig vecka 😊
sarakarlson.blogg.se
amandaevalilian
amandaevalilian,
Låter som en toppen vecka! Önskar dig en fin dag 🤩
nouw.com/amandaevalilian
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Låter som en fantastisk vecka, hoppas dinonsdag blir toppen!
nouw.com/ebbaalexandraa

Prenumerera