Veckans lista

Listor, Mitt år, Vardag

Veckans tanke: Jag har funderat mycket på min nya vardag, mitt nya jobb, nya lägenheten, nya livet i London osv. Det är mycket spännande på gång men det känns väldigt överväldigande samtidigt. Är i ett sånt här stadie att jag har lite panik inför allt då det är så mycket som förändras, så pass mycket panik att allt jag vill är att åka tillbaka hem till mitt barndomshus haha! Nej men det är liksom inte så att jag ENDAST börjar jobba, att jag ENDAST byter vänskapskrets, att jag ENDAST flyttar till ett nytt land. Alltså ALLT blir annorlunda, jag börjar en HELT annan livsstil än jag är van vid. Jag har t.ex aldrig i hela mitt liv jobbat fulltid, bara en sån sak liksom. Men detta ska jag nu göra i kombination med ny stad, nytt land, ny lägenhet, nytt område, nya vänner?! Sjukt. Tack och lov har jag ju bott i UK i 4 år nu så allt praktiska är ju relativt lätt att lösa. Det var värre när jag flyttade hit som student faktiskt.

Hur mår du rent fysiskt idag? Nej men ganska bra, kan inte klaga, känner mig seg men det är väl normalt när man suttit inlåst i isolation i 10 dagar, eller? Haha!

Veckans bästa: Att komma ut ur isolationen imorgon! Absolut! Längtar ihjäl mig haha!

Har du ringt nån idag, isånafall vem? Min mormor ringde mig idag så henne har jag pratat lite med.

Veckans vackra? Denna har jag inget svar på riktigt, känner mig inte superinspirerad här i isolationen och finns inte så mycket vackert i vår lägenhet haha!

Vilken var veckans godaste måltid? Hm, tacos antagligen haha, så enkelt och gott!

Veckans omg? Vi håller på att skriva på ett nytt lägenhetskontrakt! Så skönt att ha det avklarat redan innan vi flyttar, planen var ju att jag skulle åka ner till London i förväg och söka efter lägenhet på plats men nu är det redan ordnad, så skönt!

Något som du gjort den här veckan som var planerat? Sitta i isolation haha

Något som inte var planerat? Eh ja vi trodde väl inte att vi skulle skriva lägenhetskontrakt så fort, det skulle väl vara det isåfall!

Veckans träning? Alltså i allt flyttkaos har jag helt gett upp tanken på hemmaträning och jag har ju inte kunnat lämna lägenheten heller så det har inte blivit någon träning alls för min del.

Veckans sämsta? Att sitta i isolation, absolut

Veckans lataste: Nej men detta är så hemskt, jag har inte klivit upp förrän efter elva en enda gång denna vecka, så tragiskt haha! Nej men jag har inte sett någon mening till tidiga mornar när jag ändå inte får lämna lägenheten liksom. Jag har tänkt ju längre jag sover bort av dan desto bättre typ. Så jag kommer vara JÄVLIGT utvilad efter dessa 10 dagar det kan vi ju försäkra oss om.

Bästa som hänt under veckan? Att vi lyckats hitta lägenhet i London redan, absolut!

En sak du ser fram emot inför morgondagen: Jag ska ta min andra dos vaccin och gå ut på nån pub med Holly! Om jag inte får världens biverkningar av vaccinet förstås.

Veckans låt? Var i ett galet Harry Styles mode igår

Veckans mående: Jag har typ mått alls, mest gått runt och varit neutral, finns inte så mycket att vara varken glad eller ledsen över när man bara sitter hemma

Vad ser du fram emot nästa vecka? Jag ska försöka träffa så många vänner som möjligt innan flytten, så är supertaggad på att få träffa vännerna innan jag drar!

Veckans äntligen: Att friheten nu går att ta på, 7 timmar bort nu haha! Förhoppningsvis är detta min sista isolation på ett tag!

Vad ser du inte emot nästa vecka? Att säga hejdå till mina vänner och Edinburgh. Ni alla kan ju inte ha undgått hur mycket jag älskar denna stad, så det gör verkligen ont att vara tvungen att ta farväl nu. Det har verkligen varit 4 fantastiska år här.

Veckans obsession: Att sminka mig hahaha! Det har varit höjdpunkten på dan, sminkade mig 3 (!!!) gånger igår för att jag var så uttråkad.

Tre saker du är tacksam för: Hur mitt liv verkligen har LÖST sig efter universitetet. Jag var ju livrädd för framtiden och tänkte att jag skulle gå runt och vara arbetslös hur länge som helst. Men här står jag nu, med mitt första fasta fotojobb, i min drömstad. Det känns stort. Är tacksam för att boendet har löst sig, det var ju ett stressmoment, och är också tacksam för alla mina fantastiska vänner här i Skottland som jag kommer sakna så så mycket när jag drar, men jag vet att de som står mig allra närmast kommer jag hålla kontakten med i resten av mitt liv, det är jag säker på <3

Veckans glädje: Hur stolt jag är över mig själv, hur jag vågar satsa och tro på mig själv.

Veckans roliga? Att sminka mig :') haha nej men denna lista är så tragisk.

Veckans klädesplagg: Min svarta Harry Styles tröja och en lång slip klänning är det jag haft på mig mest under min tid i isolationen, har försökt klä mig i vanliga kläder med för att känna lite normalitet men har mest blivit mjukiskläder som jag är säker att ni kan tänka er.

Veckans utmaning? Att inte bli galen av att vara instängd haha!

Veckans boost? Ni bloggläsare och era bloggar! Ni har verkligen gett mig så mycket energi och glädje denna vecka, underbart att få ta del av era fina kommentarer och er vardag nu när jag själv inte har haft nån haha!

Veckans podd? Brukar bara lyssna på podd när jag tränar/är ute och går/åker buss så har inte lyssnat på nån under veckan.

Veckans serie? Jag och Gurra har sett Clickbait och den var så gaaaaalet bra! Tips tips tips!

Veckans vill ha? Friskluft lol

Just nu: Lyssnar jag på Harry Styles, funderar på att öppna fönstret för att få in lite friskluft och stirrar på en massa flyttlådor som är utspridda i hela lägenheten.

Idag: Har jag jobbat lite på mitt endoprojekt, jag ska försöka röja lite mer i lägenheten och ringa hem till föräldrarna.

I helgen: Ska jag fotografera för endo-projektet, ta min andra spruta, gå ut för drinkar med Holly och hänga med Rachel!

Gillar

Kommentarer

Prenumerera