Veckans lista

Listor, Mitt år

Veckans vackra? Jag och familjen roadtrippade upp till Abisko (en helt Corona-säker resa vill jag intyga då det är en del av vår hemkommun) på juldagen. Det var otroligt vackert ljus den dagen, och det över frusna vattenfall och canyons var ju något heeelt annat!

Veckans omg? Jag blev ett porträttobjektiv rikare denna vecka <3333

Veckans sämsta? Att Skottland gick in i lockdown igen och reseförbudet till UK alltså vafaaaaan haha! Kan detta vara över snart?

Veckans godaste måltid? Hm julmaten I guess, även om man är galet less på den nu!

Mitt mående? Har haft en jättebra vecka, mått otroligt bra faktiskt och varit nästan helt ångestfri! Det är ju verkligen magi, det är första gången på hur många år som helst som jag faktiskt haft en riktigt, riktigt bra jul!

Veckans roliga? Jag och Agnes åkte skridskor i måndags haha! Vi försöker vara lite kreativa i hur vi ska umgås på ett säkert sätt nu under Corona-tider, det är första gången jag åkte skridskor på hur länge som helst och det var faktiskt jättekul!

Veckans träning? Nej men jag har tränat för mycket igen, är nu på min 14e träningsdag i rad, but I can't help it! De har öppnat ett nytt gym här i stan som jag verkligen trivs så bra på! Dessutom är jag typ helt ensam där på morgonen, och så tränar jag med min bästa vän Jordan vissa mornar också så det är rätt perfekt. Har blivit mycket ben och armar senaste veckan.

Veckans äntligen? Haha har ÄNTLIGEN figured out hur jag ska styla min lugg på enklast sätt, tog bara en månad!

Veckans klädesplagg? Oj, den blev svår! Min stickade väst kanske!

Veckans craving? Nej men jag vill inte ens veta hur mycket paradischoklad jag tryckt denna vecka!

Veckans utmaning? Att få koll på dygnet. Får faktiskt panik av alla i typ Stockholm som bara "åh det är så mörkt vi har inte sett solen" man ba stfu, här går solen inte ens upp!!!! Vi har 1,5 h av typ litelite ljus på himlen från de solstrålar som inte ens når horisonten and that's it. Det går inte att sätta sig in i hur det är att leva i konstant mörker som vi gör här om man inte upplevt det själv. Min kropp vet inte när det är natt, morgon och kväll, så jag somnar typ på soffan 3 ggr om dagen och är vaken halva nätterna, hur mycket jag än försöker få koll på rutinerna så gåååår det inte! Stor eloge till de som bor i Kiruna året runt för Jesus Christ alltså.

Veckans boost? Allt roligt jag hittat på! Åka skridskor, träna, roadtrippa till Abisko, julen, det har varit en väldigt mysig vecka!

Veckans låt?

Veckans podd? Oj, hm, lyssnat på Tom & Petter, Mathilda och Andrea, Två Systrar En Podd, Wahlgrens Värld, Pillowtalk med Peg och Penny och Ursäkta. Kan inte välja en favorit av dessa så det får bli alla!

Veckans serie? Hjem til jul!

Veckans vill ha? Mer träningskläder! Är i stort behov av det, har tänkt beställa hem nu i mellandagsrean men inte hittat något :/ jag är för kräsen!

Just nu: Lyssnar jag på musik och svarar på denna lista hemma hos föräldrarna var jag är över jul hihi

Veckans ser fram emot? Jag och Agnes har planerat att åka slalom på fredag! Är supertaggad!

Idag: Så har jag varit och tränat med Jordan på morgonen och sedan gått på en promenad med min kompis Wilma.

Helgen: Jag har tränat med Jordan på mornarna under helgen också. I lördags så kom mormor, morfar och morbror på besök och fikade med oss. På kvällen åkte jag till Vilma för att expirementera med nya objektivet och skaffa lite material för framtida uni-arbete! Duktig är jag som pluggar på loven också! Igår gjorde jag inte supermycket, det var så kallt ute (-18) så att jag inte ville lämna huset, dessutom för dåligt väglag pga all snö för att köra någonstans. Jag gjorde dock dumleknäck! Och jag och familjen spelade sällskapsspel!

Veckans mest lästa inlägg? Tisdagslistan

Gillar

Kommentarer

Victoriablogg
Victoriablogg,
men åh så snyggt läppstift!
nouw.com/victoriablogg
jlandgrens
jlandgrens,

Älskar såna här listor 😍

nouw.com/jlandgrens
linndossing
linndossing,

Alltså hur mycket fina bilder!!! Och kan inte ens tänka mig att leva i konstant mörker, ussssch!!!

nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
OMG vad mysigt med roadtrip!!! Kram ❤️
nouw.com/happym
Hilma
Hilma,

Gud vad härligt att du haft en så bra vecka! KRAM finis!

nouw.com/hilma
Netti Starby ,

Håller med angående julmaten och vad roligt att du har åkt skridskor. Kramis <3

starbys.se
Marie,

Ohh så härligt med ett obj rikare, jag skulle gärna skaffa mig nytt obj jag med. Många fina bilder här

sweetwordsbymirre.com
Enna,

Underbara bilder!

sayyeastofashion.blogg.se
Sofiealkerud
Sofiealkerud,

Så härlig lista och älskar bilderna!

nouw.com/sofiealkerud
isvarmt
isvarmt,

Otroligt vackra bilder, kul att du också fyller i veckans lista!

nouw.com/isvarmt

Prenumerera