Veckan som varit

Listor, Mitt år

Veckans tanke: Just nu är jag i kontakt med en del jobb, har en tel intervjuer osv och jag börjar bli riktigt rädd för framtiden då den verkligen går att ta på. Den börjar bli konkret och jag vet ärligt talat inte om jag är redo för den? Alla dessa jobb är nämligen i England och jag känner mig så rädd för att ge upp mitt hem i Skottland och flytta söderut. Funderar mycket på hur livet kommer se ut efter sommaren och vad som kommer att hända då. Samtidigt försöker jag njuta av den tid jag har kvar i Skottland. Det är en förvirrande och läskig situation.

Veckans bästa: Åh det var absolut att få spendera tid i London! Jag älskar ju den staden, älskar att bara gå runt där efter gatorna och se på alla husen och alla människor.

Veckans vackra? Alla fasader i London hehe <3

Veckans omg? Att ta på sig kappa och studenthatt. Kändes som att jag var med i High School Musical (vilket ni som följer mig på instagram lär ha förstått)

Veckans träning? Den har gått jättebra. 5 aktiva träningsdagar och 2 vilodagar. Träningsvärk efter varje pass. Mycket kabelmaskin denna vecka dock vilket har varit lite halvtråkigt. Inte mycket tunga lyft denna vecka.

Veckans sämsta: Här i UK har vi ett system som heter "track and trace" vilket går ut på att du varje gång du går in i en allmän byggnad såsom café, restaurang, musem osv. måste scanna in dig med en QR code, där håller de ens uppgifter, så att man sen om man får Corona enkelt kan lägga in det i systemet, då så kommer appen automatiskt meddela dig om du varit på en plats där någon testat positivt. Alltså jag vet inte vad som har hänt men appen i England har verkligen gått crazy, vi har fått några meddelanden om att vi varit i kontakt med folk som haft covid osv, osv. Jag har testat mig och allt är fine men gud vad man får ångest av de där meddelanden. Ett fick jag liksom tolv på natten så då sov jag såklart inte på hela natten då jag blev så ångestladdad. (Borde för övrigt finnas regel på att man inte kan skicka ut sådana meddelanden mitt i natten fyfan)

Veckans lataste: Det har blivit vääääldigt många sovmornar denna veckan, tyvärr. Jag gillar ju inte att ta sovmorgon men idk, känner mig lite nedstämd just nu (tror det är det kassa vädret) så har svårt att ta mig upp på mornarna.

Veckans låt: Åh definitivt Blomstertid av Bianca, jag är ju ändå en basic bitch.

Veckans mående? Jag har varit rätt nedstämd. Men jag landar ofta i det efter att jag har haft fullt upp och sedan får några dagar över. Jag gillar inte när livet stannar upp, att vila och återhämta sig är inte för mig för det är då ångesten kommer smygande.

Veckans äntligen? Att jag satte mig ner och gjorde tid för att publicera detta inlägg! Haha jag förlitar mig mycket på tidsinställda inlägg här på bloggen, och insåg nu att jag inte aktivt har bloggat på 2,5 veckor! Den är galen hörni. Men det har varit mycket med min utställning (som jag nog skriver ett bättre inlägg om senare)

Veckans obsession: Har fått en sån craving efter islatte att jag var nära på att beställa hem en home delivery från Starbucks. Skärpte till mig och lät bli i slutändan men nu måste jag köpa hem ingredienser för att kunna göra min egna känner jag!

Veckans mat: Åt köttbullar och mackaroner idag, och det låter väl inte som något speciellt för oss svennebananer egentligen, men när man bor utomlands så är en bra köttbullemiddag något sällsynt ska ni veta.

Veckans glädje: Hur stolt jag är över mig själv som person. Att jag just ställt ut i London som professionell fotograf, bara två dagar efter att jag tog examen. Att jag tog examen med HÖGSTA betyg, i ett annat land. Och att jobb hör av sig och är intresserade av att anställa mig. Känns som att allt hårt slit lönar sig tillslut.

Veckans roliga? Att jag har kontakt med en del jobb! Oavsett om de vill anställa mig eller inte så känns det bra att ha kommit så långt att jag faktiskt får intervjuer, jag hade faktiskt inte förväntat mig att det skulle hända så fort.

Veckans klädesplagg? Haha men det måste ju bli min examensklädsel!

Veckans utmaning? Att få någon form av sommarkänsla i detta pissväder Edinburgh har erbjudit senaste veckan (NEJ JAG VILL INTE ha kommentarer om hur varmt och skönt det är i Sverige just nu, det vet jag redan!)

Veckans boost? Att det ska bli varmare nästa vecka hehe

Veckans podd? Mitt favoritavsnitt denna vecka var Mathilda och Andreas!

Veckans serie? Bingeat friends som vanligt.

Veckans vill ha? Svensk sommar, nej men jag längtar hem så mycket just nu att det inte går att sätta ord på det!

Just nu: Är jag på väg mot sängen, är dödstrött (skriver alltså detta inlägg vid midnatt dagen innan det publiceras, inte åtta på kvällen)

Veckans ser fram emot? Att åka hem till Sverige om några veckor. Nu när mina roliga sommarplaner här i Skottland och England är avcheckade så känner jag mig redo för några veckor med familjen!

Idag: Har jag varit väldigt produktiv. Skickat examensbilder till Rachel, redigerat mina, jobbat på ett arbetsprov för ett eventuellt jobb, skickat in mina bilder till mer utställningar i hopp om att bli publicerad, gjort ett model call för ett nytt projekt, handlat mat, packat upp alla väskor från London och tvättat.

Helgen: Blev bara en tråkig produktiv helg framför datorn. Men en kaffedate med Gurra blev det iaf.

Gillar

Kommentarer

Prenumerera