Trender inför hösten

Just nu håller vi på att förbereda oss för höstens trender på jobbet (jag jobbar som fotograf för ett luxury resale företag för er som missat det), så jag tänkte ta och dela med mig utav några av våra spaningar inför hösten tillsammans med bilder från vår senaste photoshoot inför hösten som vi hade igår.

- Mini skirts. Det är definitivt Miu Miu som skapat denna trenden och sedan har resten av världen hängt med. Jag är faktiskt inte helt såld om jag ska vara helt ärlig, det är lite för out there för mig. Jag gillar Matilda Djerfs version av det lite mer, basic kort svart/grå/vit kjol.

- Leather. Denna trend kommer tillbaka varje höst och denna är inget undantag. Brunt läder är precis lika inne i år som förra året.

- Platform shoes. Loafers specifikt. Men även vanliga boots, sandaler och trainers. Platform shoes är en trend som hållt i sig i ett par år och jag tror inte den är på väg att försvinna än.

- Maxi. Maxi dresses med stickade tröjor är verkligen <3333 i år! Lite fööör långa vida byxor är inne även i år.

- Statement knitwear. Den klassiska sjömanströjan är nog en av de största trenderna för 2022 överlag. Men all typ av stickat, särskilt i olika färger och mönster är väldigt trendigt och har varit det sedan förra året så jag tror absolut även att detta är en trend som kommer hålla i sig ett tag till.

- Ballerinaskor. Den mest otippade för mig, jag trodde verkligen inte att detta skulle bli trendigt igen, men tydligen. Jag har faktiskt fallit för detta om jag ska vara helt ärlig och köpt ett par Gucci loafers som påminner lite om ballerinaskor, jag kunde inte hjälpa det, jag måste erkänna att man ändå blir rätt påverkad av diverse trender när man jobbar med det jag gör.

- Flares och vida byxor överlag. Jag tror inte att vi kommer se tighta byxor någon gång snart om jag ska vara helt ärlig. Oversized is here to stay. Släng iväg exakt alla era tighta jeans tack haha.

- Starka färger. Särskilt skrikgrönt, rosa och orange. Grönt är en personal fave för mig, har lite fööör måna plagg i den färgen.

- 70's är den stora stora trenden. Men jag skulle säga att lite av det 60's, 80's och 90's finns med i mixen inför hösten.

- Y2K. Tänk dig all mode vi såg på TV som små, tänk Mean Girls, det modet har hängt med ett tag nu iom TikTok och trenden tycks bara växa sig större och större. Bästa fast fashion butikerna för detta: Brandy Melville och Urban Outfitters, de är thriving med denna trend.

- Tailoring. Kavajer och kostymbyxor i matchande färg, helst än en gång oversized.

Gillar

Prenumerera