Träningslista

Listor

Det var lite chock i mitt kommentarsfält när jag nämnde att jag skulle träna så pass mycket som jag gör den här veckan vilket i sin tur chockade mig haha! Särskilt när jag fick en kommentar i stilen "har du börjat träna?", haha jag har gymmat nu i 5 år tillbaka och att det inte märks av på bloggen är kanske lite konstigt då jag ändå gör det 3-5 gånger i veckan. Har även fått kommentarer om att folk tycker att det är skönt att jag tränar så pass mycket utan att låta det ta mer plats på bloggen, så jag vet inte, det är lite blandat. Men ibland kanske jag borde ta upp det mer bara för att det är en så pass stor del av min vardag och har ändå varit det i 5 år nu. Hittade iaf en rolig träningslista som jag tänkte svara på! Jay!

Den här träningen längtar jag efter nu? Jag längtar efter ett ordentligt benpass som faktiskt avslutas, jag skulle utföra ett sånt idag, men Gustav var utelåst så jag behövde avbryta mitt i för att släppa in honom i lägenheten vilket förstås var galet frustrerande. Så nu vill jag bara köra ett 100%igt benpass ASAP

Springa, lyfta vikter eller yoga? Lyfta vikter, springer eller yogar typ ALDRIG.

Vilken kroppsdel gillar du att träna mest respektive minst? Mest ben och rumpa, minst armar och axlar, tråkigaste som finns!

Vilken är din favoritövning? Allt med kabelmaskinen, tycker den är svinkul!

Något du skulle vilja vara bättre på? Att lyfta tunga vikter

Tränar du hellre med någon än ensam? Ensam, gillar att göra min egna grej, men jag tycker om att vara på gymmet samtidigt som Gustav även om vi gör olika saker.

Vad är det allra jobbigaste med att träna? Hur tidskrävande det är. Jag tränar alltid på morgonen innan jag drar igång dagen på riktigt, vilket betyder att jag alltid behöver avlägga 4 timmar endast för träning på morgonen. Har jag en föreläsning 10 måste jag t.ex kliva upp klockan 6. Det tar ju 2 timmar att göra sig redo, ta sig till gymmet, träna, ta sig hem och sedan ytterligare 2 timmar för att duscha, klä på sig, fixa hår, äta och sminka sig.

Hur länge har du tränat? Jag har gymmat i 5 år och joggat/tränat hemma sedan jag var 13 år. Innan dess åkte jag konståkning och red så jag har alltid varit aktiv på ett eller annat sätt.

Hur har din träning ändrats under dessa år? Det svaret går att läsa ovan. Först var jag som sagt med i olika sporter som barn, sedan började jag jogga och träna hemma när jag hamnade i tonåren för att sedan börja träna "ordentligt" på gym som jag gör nu.

Hur ofta och länge tränar du varje vecka? Jag försöker träna varje dag men ibland så är jag för upptagen med universitetet så att jag inte hinner. Men som mest 7 dagar i veckan, som minst 3/4. Jag tränar oftast i ca en timme.

Dina bästa träningstips till någon som vill börja träna? Om du känner dig osäker på maskiner och övningar på gymmet så finns det superbra youtube videor som hjälpte mig mycket när jag först började träna. Genom att bara söka upp namnet på övningar/maskiner och se instruktionsvideor på dem när jag började så var det enklare att sedan förstå sig på dem och utföra dem på gymmet. Jag kände mig inte lika osäker då.

Vad är ditt mål med träningen? Jag har inget mål, jag tränar endast för att det hjälper mig med min ångest, gör mig pigg och lycklig. Att min kropp blir stark av det är bara ett plus.

Om du skulle få välja något ätbart som plötsligt skulle bli riktigt hälsosamt, vad skulle det vara då? Chips, alla dagar i veckan!

Vad äter du helst efter ett träningspass? Allt! Eftersom att jag tränar så tidigt på morgonen oftast så äter jag frukost efter och när man är så pass hungrig så äter man ju exakt allt som finns i huset så det gäller att kontrollera sig

Om du fick välja 5 livsmedel att leva på resten av ditt liv, vilka skulle det vara? Fetaost, banan, köttfärs, bröd och någon sås

Favoritmellanmål? Nötter och frukt

Vem är din förebild när det kommer till träning? Ingen, iom att jag inte tränar för att uppnå en speciell kroppsform eller liknande utan bara för mitt mående så följer jag inte riktigt träningsprofiler och har därmed ingen jag "ser upp till"

Tar du några kosttillskott? Nope

Vad är ditt favoritträningsplagg? Mina svarta träningstights, de är så otroligt sköna!

Hur mycket tänker du på ditt utseende när du tränar? Inte alls, tror ingen riktigt gör det faktiskt haha, glider in på gymmet utan att borsta håret ens liksom

Vad finns i din gymväska? Mina bose-hörlurar, mina vanliga hörlurar som jag har till och från gymmet, vatten och om det regnar, skor att byta till så att jag inte släpar in en massa lera utifrån till gymmet.

Just nu stör jag mig på det här träningsväg? Män. Sorry men de tar så mycket friheter iaf på mitt gym och jag blir less. Folk som föreslår att man ska dela maskinen också? Man bara nej - jag gör klart mina sets och reps och du väntar, lugna ner dig människa

En träningstrend du tror eller hoppas ska gå över? Jag vet faktiskt inte?

#bestofnouw

  • Listor

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Ånei nå minte du meg på at det er lenge siden jeg har trenet 😂 Fin liste!!
nouw.com/arielc
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Så kul att få läsa om din träning!
nouw.com/feliciaidachristina
Hannativeskog
Hannativeskog,
Älskar såna här listor😍
nouw.com/hannativeskog
Aliciasmood
Aliciasmood,
Det är så kul att träna och så grym du är!!! ❤️
nouw.com/aliciasmood
shazi
shazi,
härligt det ser ut
nouw.com/shazi
linndossing
linndossing,
Så kul att läsa mer om din träning!! <3
nouw.com/linndossing
aliceemericsson
aliceemericsson,
Roligt att ta del av den här sidan av dig! ^^
nouw.com/aliceemericsson
megkaup
megkaup,
heja dig! man mår ju så mycket bättre av att träna. skulle, liksom du, också vilja bli bättre på att lyfta TUNGT, men det är ju lite läskigt om man är på gymmet själv och är rädd för att tabba sig 🙈 kul lista för övrigt, kanske snor den för framtida bruk 😏
nouw.com/megkaup
Lillymihlte
Lillymihlte,
Så grym du är!! 💞
nouw.com/lillymihlte

Prenumerera