Instagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvist

Tilly

Porträttfotografering

Veckan innan jag åkte till Grekland så mötte jag upp med Tilly, eller Othilia som hon egentligen heter, för att fotografera och lära känna varandra. Vi har följt varandra på instagram ett tag, hon bor i Glasgow och är också en svensk fotograf, flyttade hit för att studera på Napier så vi har ju en hel del gemensamt. Det var verkligen superkul att träffa henne och jag hoppas på fler fotodater i framtiden.

Och på tal om fotografering (är inte det alltid på tal i denna blogg) så ska jag just iväg för en klientfotografering. Det ska bli spännande, det är första gången jag och hon fotograferar tillsammans, bilderna lär väl dyka upp här senare. Detta betyder dock att det är mer jobb för mig då jag fortfarande inte är klar med min förra klientfotografering, superkul att ha så mycket på gång men jag hade velat avsluta alla pågående jobb innan universitetet startar, det kan jag inte se hända just nu dock.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Dra mig baklänges så fina bilder! Otroligt vackra <3
nouw.com/fridachristinas
okergul
okergul,
Wow, disse bildene var fantastisk fine 😍
nouw.com/okergul
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera