Instagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvist

Tack!

Vardag

Dom här bilderna är kallade "jag glömde att borsta håret innan bilderna togs"

Okej men jag hade ju varit sjuk i huvudet om jag inte började detta inlägg med att tacka för all kärlek jag fick igår!! Jag har ju fått äran att vara veckans blogg på nouw denna vecka vilket förstås är ett litet mål man har när man börjar blogga här så det känns ju rätt stort! Fick såååå mycket kärlek både i mina DM's på instagram och också i kommentarerna till Veckans Blogg inlägget så TACK <333 Ni ger mig verkligen så mycket energi jämt!

Mest av allt vill jag dock tacka Malin som skrev så fint om mig på sin blogg! Alltså gud vad rörd och glad jag blev av att läsa hennes text! Det gjorde verkligen min dag alltså!

Idag har jag en LÅNG dag framför mig på universitetet. Vi ska ha workshop + tutorials och efter allt det obligatoriska har jag och min exhibition group bestämt oss för att ha ett möte samt ta bilder för vårt instagram konto. Jesus Christ säger jag bara, jag kommer vara utmattad när jag kommer hem. Denna tjej HATAR ju studion också så jag är redan redo att ge upp, men min grupp består tack och lov bara utav mina vänner på universitetet så vi har iaf kul! Tar inte allt detta alldeles för länge så ska jag och Rachel ta en fika efteråt också.
Förutom det ska jag boka tågbiljetter åt en stad i England där Harry Potter spelades in, ska med andra ord åka till riktiga Hogwarts.

#bestofnouw

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhhhh hjärtis ❤️❤️❤️❤️ Du där faaaaaantastisk ❤️❤️ PUSSnouw.com/happym
corneliaeri
corneliaeri,
Så välförtjänt att du är veckans blogg!! <333 Du är grym!nouw.com/corneliaeri
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera