Ska vi börja se fram emot hösten lite kanske?

Tillbakablickar

Genom att kika på förra årets höstbilder? Mycket tillbakablickar här just nu men jag är helt enkelt i ett sånt mood just nu.

Rachel och jag drog till North Berwick en höstdag, vi hängde efter stranden och gick till en pumpkin patch.

En annan dag var vi i South Queensferry, på bussen på vägen hem hoppade jag av några hållplatser för tidigt för att gå runt efter gatorna i Edinburgh och dokumentera hösten med min analoga kamera, under tiden lyssnade jag på podd. Det är ett av mina finaste minnen från hösten 2020, det var bara något så otroligt mysigt och fridfullt med den promenaden, jag kände mig så tillfreds och nöjd med livet.

Idylliska pumpkin patch bilder? Absolut

Älskar mina höstoutfits också, att glida runt i min leokappa och mina martens är absolut en favorit

how cute?!

Jag har lite svårt att släppa taget om alla Lofoten bilder jag hittade i arkivet från förra hösten med så jag måste spamma med dem ännu lite till hehe.

Nöjd tjej till höger!

Jag var modell åt Tilly också en gång under hösten och hon lyckades ta bilder på mig som jag faktiskt tyckte om?! Vilket är lite av ett mirakel då jag oftast hatar hur jag blir på bilder när andra fotar mig. Så enormt med cred till henne!

Mer Lofoten!

En till höstoutfit! Detta är nog inget jag hade tagit på mig idag faktiskt? Älskar alla dessa plaggen, men inte tillsammans.

Edinburgh i det ständiga mistiga ljuset av sol blandat med regn som speglar hösten rätt bra där.

Och min enda vän Rachel (haha känns typ som att hon är min enda vän då hon är på bloggen typ jämt)

Äääälskar outfiten till vänster, alltså verkligen, känner mig så cool i den? Tbf så älskar jag alla outfits där min pappas läderjacka är inblandad.

En random analog bild på Gabriele från en av våra fotograferingar som jag hittade!

Och så avslutar vi inlägget med lite typiska höstbilder för vi försöker peppa upp oss här nu!

Gillar

Kommentarer

Prenumerera