Instagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvist

Saker som gör mig glad just nu

Vardag, Listor, Mer om mig

- I skrivande stund sitter jag på mitt favoritcafé där det är massor av fönster, allt är vitt, inredningen modern. Bara ett väldigt tillfredsställande ställe. Kanske nya favoritstället i hela Edinburgh, mår iaf bra av att spendera tid här, finns en stor risk att jag blir stammis.

- Det är väldigt fint väder ute idag. 20+, det är iofs lite stressande då jag känner att jag typ förväntas att spendera tid utomhus trots att jag bara vill sitta och trycka inne på det här caféet, whatever.

- Resan till Florida är lite on och off pga hur låg svenska kronan är jämfört med dollarn, men på familjen låter det som att resan kanske bokas snart trots allt, kan ju inte låta bli att vara taggad över det!

- Alla resor hem till Sverige (två lol, men still) är bokade fram till januari, vilket är skönt då jag vet de exakta datum jag är och inte är i Edinburgh, blir enklare att planera då.

- Bloggen går bättre än någonsin just nu. Förstår inte var alla läsare kommer från? Ni får gärna informera mig.

- Jag har närmaste veckan 100% planerad, finns inget som tillfredsställer mig så som att ha någonting inplanerat att göra varje dag. Jag tycker ju inte om att bara sitta i lägenheten och trycka, det är verkligen inte min grej.

- Jag har haft två dagar denna vecka då jag varit på väldigt bra humör. Underbart. En väldigt drastisk vändning från totalångest. (Men nej, lol jag är rätt säker på att det inte beror på vädret, sorry till er som gör upp teorier om det)

- Jag har pratat med föräldrarna i telefon idag, och det gör mig oftast på bra humör.

Gillar

Kommentarer

Molanderz
Molanderz,
Fantastiskt inlägg finis! Många kramar<3nouw.com/molanderz
Anngelic
Anngelic,
Vart i Sverige håller du till när du är hemma? 😊

Samma sak för mig också, vår blogg har också fått en knuff när det kommer till besökare och kommenterarer - superkul! Men jag undrar också varför? Nouw måste ha gjort något...
//Ann
nouw.com/anngelic
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera